Spaans bedrijf florert na feedback van Elon Musk op een tweet

Spaans bedrijf florert na feedback van Elon Musk op een tweet

© Archivo

De eigenaar van Twitter respondió op een tweet de la startup navarra Tweet Binder. Die prees het ego van de Zuid-Afrikaans tycoon en het succes bij het verwerven van het sociale netwerk. Hierop comenzó a reaccionar en el verkeer en de activiteit van het Spaanse bedrijf heeft multeipt.

Wereldwijde ondekker van het bedrijf

De krant El Economista Schrijft dat de feedback op Musk heeft geleidh tot de wereldweide discovery van dit bedrijf, waaran de activiteit en het verkeer naar de website enorm weken zijn gestegen. Y eso es precisamente lo que bedrijf wilde: que Musk van hun bestaan ​​​​afwist. Fue un tweet conocido con marketingundertoon die simultaneus de effectiviteit van de Stimulus-Response Theory aantoonde.

Mercadeo en línea

Tweet Binder es una plataforma tecnológica que reúne campañas en Twitter. Fue fundada en 2012 por Javier Abrego, afgestudeerd in rechten aan de Universiteit van Navarra en un MBA in Business Management aan de Universiteit van Deusto. Ábrego, que en 2004 también lanzó el gran portal inmobiliario Inmonet, está muy relacionado con el marketing online, a través del LINC-bureau dat eigendom is van Grupo La Información (Diario de Navarra) en Grupo Heraldo (Heraldo de Aragón).

Het doel van het Navarrese bedrijf was om detention van Elon Musk te trekken en dat is gelukt. In reactie op een bericht van de Twitter-eigenear shared Tweet Binder op 16 December vanaf zijn official account een van zijn reporten en analysis van het sociale netwerk met de Mensaje «Twitter is nu HET sociale netwerk». Die message aan Elon Musk ging verzezeld van een grafik die de gegende van het aantal vermeldingen van het account van de zakenman liet zien. Die fue en een paar dagen tijd toenemen tot 160.000 tweets por dag. Een paar dagen más tarde fue dat cijfer bijna een miljard daily vermeldingen.

READ  30ベスト white album2 レビュー

‘Guau’

Poco después Musk respondió con un «Woohoo» y tres llamas y eso fue suficiente para popularizar de un plumazo a la compañía pamplonesa. Zoals te zien está en los tweets, bekeken het Tweet Binder-bericht 319.300 visiten werd het antwoord 316.800 keer bekeken.

Tweet Binder eigenaar Javier Ábrego declaró en El Confidencial que su objetivo era llamar la atención de Musk para aumentar el tráfico de su empresa. Dat had tot gevolg dat December de beste maand in de geschiedenis van het bedrijf is. Altura media de 39.600 volgers.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital