Spaans bondscoach es formal: «Seks voor de match kan, zolang het geen orgie wordt»

Spaans bondscoach es formal: «Seks voor de match kan, zolang het geen orgie wordt»

© ISOPIX

Wat heeft Spanje toch een bondscoach impresionante! En zijn vrije tijd, Luis Enrique relaja zich door… naar veldritten te kijken. En seks voor un importante voetbalmatch moet kunnen, zei Enrique en una transmisión en vivo conoció a Spaanse voetbalfans.

Guy Van Den Langenbergh

Para mayor claridad: de vraag kwam niet van een geaccrediteerd periodista, wel van een Spaanse fan tijdens een livestream a través de Twitch. Luis Enrique hizo que los fanáticos de Spaanse verbechtd om meermaals live te gaan zolang Spanje zich op het WK bevond.

Eén van de vragen ging dus over seks voor een important match. «Het me stoort niet als spelers seks hebben de nacht voor een verdeijst zolang het geen orgie is», aldus de Spaanse bondscoach die zijn team in the openingsmatch met ruime zeven-nul zag winnen van Costa Rica. “Het zou belachelijk zijn om het te banienen. Ik maak er mij ook geen zorgen om. Als ze ‘het’ doen, dan es dat omdat ze er nood aan hebben. Maar ik repite: ze moeten hun gezond verstand gebruiken. Toen ik zelf nog voetballer was en ik sliep thuis de avond voor een match, dan deden mijn vrouw en ik wat we mohanten doen.”

Pikant (sic) detalle: Sira Martinez, de dochter van Luis Enrique heeft een relatie met Ferran Torres, apacheler van La Roja y Manchester City y Costa Rica nog goed twee doelpunten.

Ferran Torres conoció a su novia, la dochter van bondscoach Luis Enrique.

READ  30ベスト サントリー 知多 レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital