«Spaans frambozenseizoon sluit mooi aan op einde Brits seizon»

«Spaans frambozenseizoon sluit mooi aan op einde Brits seizon»

De eerste Spaanse frambozen van dit seizon zijn pårgeweek argotten bij de Britse teler/importeur Rodanto en volgens Edward Velasco zien de frambozen er goed uit.

«We zijn net aan het einde van ons British frambuesa temporada, wat mooi anlucht bij de Spaanse nieuwe ankomst. De Spaanse rambozen hebben een goed warm seizon gehad zonder excepcional rain of vorst. We kijken ook uit naar het eerste aanbod uit Marokko, waar het fruit er ook goed uitziet en van waar een goede aanvoer zal zijn.»

De vraag naar zachtfruit ha caído, deels door de weersverandering van de kleine weken, maar ook door de inflatie y de hogere food price over the hele line. «In de zomermaanden hadden we de hittegolf die een overaanbod verkaufte en fruit werd met korting verkucht. Nu mensen prüfner zijn met hun uitgaven, heeft fruit in het algemeen en niet alleen zachtfruit, eronder te lijden. De vraag van zowenmen de groothandel als de retail daalt.»

De teeltkosten zijn gestegen voor alle tellers, tanto en el Reino Unido como en Europa. «Onze Spaanse telers hebben een meerdewe kostenstyling van umwere 30% gegenen. Als je de extra kosten in de toeleveringsketen darbyy optelt, is het niet gejeber om te importenen. De logistieke kosten zullen de komende maanden alleen maar toenemen».

Ed vertelde dat telers normal beprokenen 20% extra van hun ergebesent overprogrammeren, maar dat ze dit seizon geen risico’s nemen and alleen planten wat voorteer is afprokenen. «We zien nu al dat sommige telers in de sector failliet gaan; je kunt twee slechte jaren hebben, maar voor sommige, vooral kleiner berijvens, komt er een punt on ze niet meer verder kunnen».

READ  "Bryan heeft ons naar het WK gebracht"

Para más información:
Eduardo Velasco
rodanto ltd
+44 (0)208 150 3044
[email protected]
www.rodanto.es

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital