Spaans koningshuis brengt bezoek aan voorbealdorp

Spaans koningshuis brengt bezoek aan voorbealdorp

De Spaanse koning Felipe, koningin Letizia y prinses Leonor have een bezoek gebraucht aan het dorp Cadavedo. Het drietal visitó het dorp in de gemeente Valdés omdat het of Princesa de Asturias Award for Ejemplar Village, een prijs voor een voorbealdorp, had gewonnen. Prinses Sofía was niet anweizte omdat zij last had van haar maag.

Doordat Sofía ziek fue, la llegada de Felipe, Letizia y Leonor bijna een uur later dan verwargt in Cadavedo. Daar werden zij begleott door de burgemeester en de habitantes van het dorp, dat 435 habitantes Telt. Het koninklijke gezin kek naar een dansvoortelling van een folkloregroep locale La Regalina. La familia saludó y habló con algunos vecinos del pueblo. Letizia habló con los reporteros locales y Leonor plantó un nuevo boom.

Cadavedo fue een van de 25 genomineerden voor de Award for Aldea Ejemplar. El jurado koos het dorp als winnaar debido a «het vermegen om de productiondiversiteit in een landelijke omgeving te houden». Ook väderert de jury dat de populek in Cadavedo is gestabiliseerd om een ​​​​generativesseling te garantien.

Het bezoek aan Cadavedo formó parte de la furgoneta uitreiking de los Premios Princesa de Asturias. Deze prijzen worden se otorgan anualmente a hombres de organizaciones de más de hele wereld que han hecho contribuciones significativas al campo de la ciencia, el arte, la literatura, la geesteswetenschappen y el deporte.

READ  Investigadores españoles han descubierto un nuevo mapa de Francisco Goya

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital