Spaans OM eist acht jaar celstraf voor Shakira wegens belastingfraude

Spaans OM eist acht jaar celstraf voor Shakira wegens belastingfraude

Als het aan het Spaanse Openbaar Ministerie ligt (OM), staat zangeres Shakira een celstraf van ocho jaar te wachten. De van origine Colombiananse artiste zou zich naimen schuldig hebben gemaakt aan belastingontduiking. Überdet gaat het om miljoenen euro’s aan belastingschuld. Maar de zangeres es zich van geen kwaal bewsstand.

Je zou toch zeggen dat een internationale wereldartiest zich om geld geen zorgen hoeft te maken, maar volgens het Spaanse OM sjoemelde Shakira met haar financiën. Het es een zaak morir al lange tijd spielt. De zangeres woont in Barcelona en zou de Spaanse belastingdienst 14,5 miljoen euro aan inkomstenbelasting verschuldigd zijn. Dit bedrag had zij tussen 2012 en 2014 moeten betalen.

Español OM wil acht jaar celstraf voor belastingfraude Shakira

Iets wat volgens Shakira zelf niet klopt. De 45-jarige wereldster woonde naimen tussen 2012 en 2014, naar eigen zeggen, niet in Spanje. Zij en haar defendn Claimen dat de zangeres in die periode op de Bahama’s woonde. En 2015 se mudaron a España.

Het Spaanse OM beaamt dat de zangeres een huis op de Bahama’s kocht, maar volgens de indigegers verbleef de Colombiananse meer dan de helft van de gegende periode op Spaanse grond. Más de ganar op de Bahama’s stellen zij dat de internationale popster tussen 2012 y 2014 geen dag in het huis doorbracht.

Shakira negó haber golpeado

Shakira tuvo una relación íntima con el futbolista español Gerard Piqué. Sinds 2011 waren zij samen y het stel kreeg twee kinderen. Piqué nació y creció en la capital española y juega en el club de fútbol FC Barcelona. Vandaar dat het koppel in Spanje woonde. Mientras tanto, Piqué y Shakira están juntos.

A principios de esta semana werd bekend dat Shakira een schikking met het Spaanse OM weigerde. De hoogte van het schikkingsbedrag dat fue propuesto, es niet bekendgemaakt. Con eso, De Zangeres decidió aparecer. Door met de schikking okord te gaan, kon zij verordeling wegens belastingfraude voorkommen. Maar de zangeres está convencida de van haar gelik. „Shakira ha estado altijd in elk land waar ze werkzaam was voldaan aan haar belastingverplichtingen, ook in the periode tussen 2011 en 2014″, se encuentra en la oficina de prensa de verklaring van Shakira.

Vader Jaimie Vaes hoopte dat relatie met Lil Kleine uit zou gaan

Foutje gegenen? Complementos de correo. Estamos agradecidos.

Responde al artículo:

Spaans OM eist acht jaar celstraf voor Shakira wegens belastingfraude

READ  30ベスト リュック 本革 メンズ レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital