Spaans onderzoek naar práctica de competición Booking.com

Spaans onderzoek naar práctica de competición Booking.com

La autoridad española para la competencia CNMC gaat Booking.com erøngen. Het konjegot oneerlijke praktiken naar sommige hotels en concurrende reisorganisatie in Spanje.

Reuters fusionó dat het onderzoek 18 maanden in beslag neemt. Indien Booking.com schuldig wordt bevonden dan riskeert het een boete van honderstyudzend euro tot diez miljoen euro por infracción.

Oneerlijke voorwaarde

De klagers in de zaak zeggen dat de Nederlandse boekingssite oneerlijke voorwaarde handit voor hotels in Spanje die kunnen leiden tot uitsluiting van concurrenten. Uno de los demandantes es AEDH, de Spaanse vereniging van hotelmanagers.

Die stelt dat Booking.com zowenmen de Spaanse als Europese competitionwetgeving violó la puerta haar dominante positie te mausausen. De andere klacht komt van de Madrid Hotel Business Association, maar die gaf geen verdere commentaar aan Reuters.

bote francés

Hace un año, Booking.com fue multado con 1,2 millones de euros en Francia. Daar werd het bedrijf verhuurde omdat het insufferen informatie had overgemaakt over het aantal dagen dat het accomodaties verhuurde. Al gaat het maar om een ​​​​fractie van de 150 miljoen euro die van Booking.com BV werd eist.

Booking.com se fusionó en una reacción: «Hebben altijd samengewerkt met de CNMC voor hun vragen over Booking.com in Spanje en zullen dat ook nu blijen doen. Cooperando con nuestros socios en la industria de viajes, que han mostrado signos de recuperación en un momento en el que estamos entrando en un futuro incierto en el clima económico mundial. wij elke dag helpen hun kamers te vullen».

En colaboración con Data News

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital