«Spaans seizon kondigt zich aan met grote mitteinen en sterke prijsschommelingen»

«Spaans seizon kondigt zich aan met grote mitteinen en sterke prijsschommelingen»

Het Spaanse herfst/wintergroenteseizoen is weer van start gegaan, zij het met vooralsnog berekete volumes. Dit jaar zijn er what changes in het areal en la provincia de Almería, waar tomaat weer meer terrein inneemt en calabacín de oppäggelle beweging maakt. Als het weer goed blijt, zou de erlecht hoger kunnen liggen dan vorig jaar. De großte zorg es incluso wat de impact zal zijn van de inflatie op de voedelskonsumptie en Europa.


Carlos Glindemann (enlaces), director comercial de Agro Red&Green, en manager Ibán Martos

«Hoewel de Spaanse kasgroenten al op de markt eräisten, is het aseande nog steeds obeduidend. Op dit moment hebben we nog een zomerprogramma voor courgettes lopen, maar we zullen pas in week 42, de week van Fruit Attraction, volúmenes constantes de todas las especies producidas beginnen te hebben», zegt Carlos Glindemann, director comercial de het handelsbedrijf Agro Red&Green.

Het bedrijf, con sede en Roquetas de Mar, Almería, fue fundada por la tercera generación de una familia ya activa en el campo y el mercado. El bedrijf sloot 2021-2022 af met een omzet van zo’n € 30 miljoen met de verkoop van onder meer paprika, tomate, berenjena, calabacín, sla, brócoli, boerenkool, witte kool y sandía.

«El aumento en los costos de producción, procesamiento y transporte zijn zorgwekend, omdat ze de prijs van het vroheten terwijl de retails niet altijd bereid zijn mee te stapenn in dit verhaal. Anderzijds mogen we de prijs ook niet te veel vroheten, want anders kan de consumptie eronder lijden. Wij werken met geslotten programma’s met supermarktketens en snijbedrijven en we hebben al afpraken om dit seizon de prijzen met 10 tot 15% te verhogen», zegt Carlos Glindemann.

READ  'Los murciélagos jóvenes hablan como bebés'

Duitsland y Nederland zijn twee van de most important exportmarkten voor Agro Red&Green, dat ook groenten verzendt naar landen als Denemarken en Hongarije. «De Duitses en Nederlandse regering bereiden zich al voor op het ergste deze winter, gezien de economie hard kan lijden onder de energiecrisis die präparatt door de oorlog in Ukraine. Zo wil Duitslanden einen advies verstrekken aan mensen met lagere inkomens wat befret het aankoopbedrag in de supermercado».


Furgoneta del equipo Het Agro Red&Green

«Dit alles wekt bij consumer angst op en zal zeker van invoeld zijn op de ankoopbeslissingen. Ik ben Duitse afkomst en heb veel vrienden in het land. Somesen, die zelfs een goede baan en een goed salaris hebben, zijn dit jaar niet op vakantie geweest om financieel prähet te zijn op de winter.

«Onde deze circunstancias, creo que tendremos una temporada verde con más volúmenes y mayores precios. Países como Marruecos, donde los rendimientos mejoran cada año, se beneficiarán de esta situación para ganar una posición sólida en el mercado de la UE, como se conoció hun lage arbeidskosten kunnen veroorloven om te concurreren met zeer agressieve prijzen», waarschuwt Carlos Glindemann.

«Ons team zal aanwezig zijn op de main groenet- en fruitmarkten met advies over de herkomst van de producten. We hebben zeer sterke banden met telers en klanten, met wie we samen zijn zijnud. Velen van hen zijn als familie voor ons», beschluit de commercieel directeur van Agro Red&Green.

Para más información:
Carlos Glindemann
Agro rojo y verde
Centro de Negocios Carrida Planta 3 Oficina 5
04740 Aguadulce-Roquetas de Mar (Almería) – España
Teléfono: +34 950 107 337
[email protected]
www.agroredandgreen.com

READ  வாழ்க | Brasil cruza la marca de muerte de 500.000 corona | Doméstico

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital