Spaans tintje eerste lunchconcert – Al het nieuws uit Enschede

Spaans tintje eerste lunchconcert – Al het nieuws uit Enschede

Algemeen

ENSCHEDE – Geen mooiere lunch dan een musical lunch. Bezoek darouk weer de free lunchconcerten in de kleine zaal van het Muziekcentrum Enschede. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met verschiedelde muziekgenres.

Het primer lunchconcert in de serie vindt plaats op dondergadmiddag 22 de septiembre. Het Dianto Reed Quintet verzorgt dan de voorsetning identidades. Het Dianto Reed Quintet laat de zaal zinderen conoció el temperamento de Spaans. De vijf rietblazers, gegen uit alle uithoeken van Spanje, geven een variatene bloemlezing van het beste dat Spanje heeft voortgebracht.

Het tweede lunchconcert vindt plaats op dondergadmiddag el 29 de septiembre se reunió con een gigen van DIE (Dichters en Enschede). Regine Hilhorst y Jos Eertink organizan namens DIE het lunchconcert. De Bornse Monique Leegwater está sentada como invitada en el podio. Als muzikant es Ulli Wentzlaff Eggebert uitgenodigd. Ulli omlijst en vermecht met mooie improvisaties de gedichten muzikaal.

Artiesten zorgen tijdens de lunchconcerten in de kleine zaal van het Muziekcentrum Enschede voor een variado programma. El almuerzo también puede ser natural. In het Muziekcentrum zijn soep en broodjes tegen paymenten verkrijgbaar.

Los conciertos gratuitos duran aproximadamente 1 hora y comienzan a las 12.30 horas. ver el sitio

www.wilminktheater.nl

READ  Aún está por verse el récord de altos precios de la energía en España

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital