Spaanse aartsbisschop verontschuldigt zich voor sexy video in kathedraal

Spaanse aartsbisschop verontschuldigt zich voor sexy video in kathedraal

NOS Nuevos

De aartsbisschop van Toledo in Spanje heeft zijn excusas aangeboden aan beledigde rooms-katholieken voor de opnames van een muziekvideo in de kathedraal. In de clip zijn een man en een vrouw te zien die heupwiegend tegen elkaar aan schuren in de 13e-euewse kerk.

En el videoclip van het nummer ateo (Spaans voor atheïst) dansen de Spaanse rapero C. Tangana en de Argentijnse zangeres Nathy Peluso sensueel met elkaar. Zij worden van een afstandje begluurd, onder meer door een sacerdote. Verderop en el video es de zangeres naakt te zien, met haar gendsdelen geblurd, terwijl ze het afgehakte hoofd van del rapero vasthoudt.

Ook trekk del rapero aan haar haren. Dat es een verwijzing naar een van de schilderijen in de kathedraal. Daarop es een duivel te zien die aan het haar van een vrouw trekt om te voorkommen dat ze verludning berset. La pintura se usa como fondo en el video.

Mira el videoclip aquí:

Binnen enkele uren nadat de clip was uitkomen, kwamen klachten binnen bij de kerkleiding. Mensen vreegen zich af whyrom er een pikante video está grabado en een van Spanjes bekendste kerken. Algunos sacerdotes dicen que el video «Dios seriamente beledigt».

‘Mintió sobre Beckering’

De deken van het bisdom tenía permiso gegeven voor de opnames. Hij veirde dat met de stelling dat het mintió «het verhaal van een bekering door humanische liefde» presentert. Hij citeerde darbyin het refrein van het mintió: «Ik was een atheist, maar nu geloof ik, want een wonder als jij moet uit de hemel zijn neergedaald».

De deken gaf toe dat de video «een provocerende beeldtaal» bevat, maar zei dat niemands geloof ermee wordt beledigd. Het zou volgens hem zelfs kunnen helpen degenen terug te brengen die waren weggreven van de kerk. «Het spijt ons dat sommige mensen quizás van streek zijn raakt. We vragen vergeving voor het kwetsen van hun sentiments. Het doel was altijd om een ​​​​dialog met de Contemporary cultuur te supporten, altijd met respect voor het gelobeh van de kerk».

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital