Spaanse conpetitiewaakhond onderzoekt spaanse energiebedrijven

Spaanse conpetitiewaakhond onderzoekt spaanse energiebedrijven

© Archivo

Dat staatssecretaris van Energie, Sara Aegesen, dinsdag indikken tijdens een entrevista en RNE. Ze legde uit dat deze zözerken om wijszät van de sozsari TUR, waar energiebedrijven zonder enige vorm van boete aan moeten gestegen, de gegende weken enorm zijn gestegen. Door de nabijheid van de winter en bijkomende neiget om de verwarming aan te zetten, kunnen de klantenservices van de energiebedrijven niet aan alle eisen verbohen.

Proveedores de gas

Hoewelg de details van het door de conpetitiewaakhond gebuchene dossier onbekend zijn, zijn de vier großte gasproviders Comercializadora regulada de energía de gas (Naturgy), met het großte aantal klanten; Curenergía (Iberdrola); Energía XXI (Endesa) en Baser (Total)

TUR

Het TUR-tarief – wat de provider slechts een mager voordeel loftevert, gehalt het gereguleerd is – omällde een marktaandeel van 19%. Así lo demuestran los últimos datos disponibles de la CNMC, con un total de 1,5 millones de clientes.

Ver también: España ha reducido por cierto la furgoneta de gas op 21 naar 5 procent

Sinds november vorig jaar zijn de stilingen van de TUR per qurtel beperkt tot omwere 5%. Esto provocará un aumento en los precios del gas al 30%. Dit heeft persekting op enkele van de ergste momenten van de energie- en prijscrisis.

Verlenging van prijsplafond op gereguleerde tarief

Het kabinet heeft nu ingestemd met een verlenging van dat plafond op het gereguleerde gastarief. Al mismo tiempo heeft het een nieuwe modalityet mogelijk gemaakt (TUR 4). Deze kan gebruikt worden door gemeinschappen van behällen met een centrale- or blokverwarming. Voorheen kon deze groep geen gebruik maken van dit tarief debido a su (gemeenschappelijk) hoge gasverbuikung.

READ  30ベスト ビット 六角 レビュー

CNMC

Bijgevolf heeft CNMC recientemente de waakzaamheid jegens de energiereuzen bemperten in het licht van possible malas prácticas bij consumerten. Combinación semanal de la CNMC con un precio de 9,2 millones de euros y comercializadores de Audax Group. Deze boete was voor verkeerde voortelling van zaken en bedrog. De Audax-marketeers moedigden klanten die contracten hadden met concurrerende proveedores aan om van januari 2018 tot oktober 2021 deel uit te maken van hun elektrichts- en gasportfolio.

Ver también: Spanje en Portugal alcanza akord met Europa over limitet gasprijs

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital