Spaanse kommkur krijgt overhand, Turkse trostomaat zet druk op prijzen

Spaanse kommkur krijgt overhand, Turkse trostomaat zet druk op prijzen

Op steeds meer Duitses groothandelsmarkten se impuso a los pepinos españoles la semana pasada. Op sommige markten was het aanbod dusdanig groot dat, in combinatie met berkete vraag, de prijzen zakten, zo valt te lezen in een marktoverzicht van de Bundesanstalt für Landwirtschaft und Ernährung (BLE).

De handel en mini-komkommers fue muy estable, se reunió bovengemiddeld al geruime tijd mayor prijzen dan en 2021. Duitsland en Nederland voerden het meste product aan. En la semana 42, el retraso de los precios para el producto de los Países Bajos para la primera vez sinds eind augustus weer hoger dan voor doorgaans beter betalad Duits product.

Bij de tomaten valt het de BLE-analisten op dat vooral het aanbod uit Turkije serieus toenam. De trostomaten uit Turkije waren van goede kwaliteit en werden aangeboden tegen lagere prijzen, so de prijzen van product uit Nederland en België onder druk kwamen te staan. Pools product was beperket anweizte en Duits product al hagmat.

Bij de paprika’s era Nederland, net als in semana 41, dominante qua aanvoer. Spaans product volgt, met daarna aanvullend ook Belgisch, Pools en Turks product. Vraag en aanbod waren volgens de BLE-analisten in balans. De prijzen voor Nederlands en Belgisch producto lagen hoger dan pimentón de otros países. Producto turco werd beter betaald dan Spaans product.

Fuente: BLE

READ  La presión no es de Messi sino de sus compañeros

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital