Spaanse sferen rondom Vuelta en Vlijmen

Spaanse sferen rondom Vuelta en Vlijmen


Foto: Ad van Kessel

De Ronde van Spanje, La Vuelta comienza este año en Nederland y doet ook De Langstraat aan. Op 20 augustus razen de remmers obrijb in Vlijmen, Haarsteeg, Herpt en Heusden y op de vooravond op 19 augustus komen habitantes en beseker van Vlijmen al in Spaanse sferen.

Pueblo Vuelta
En agosto le damos la bienvenida al top van de wielwereld en De Langstraat. Voorafgaand op vrijdaagavond 19 augustus zijn inwonders y beseker van harte welkom om alvast in Spaanse sferen te komen in een bezoek te bringen aan Village Vuelta in hartje Vlijmen. Van 16.00 – 20.00 uur zal het centrum van Vlijmen omgetoverd worden in Village Vuelta met kraampjes waarten Spanish items worden verkucht en etalages die versierd zijn in rood en geel.

mini mercado
En el centro se encuentra er een mini Mercado con kramen van centrumondernemers die hun Spaanse waren presenteren. Denk hirte aan verse olijven en peor, tapas, Spaanse dranken zoals wijnen, licor 43, en cherry, kleding in Ibiza style, zonnebrillen tegen felle zonnestralen, spaanse brood en gebaksproducten, boeken en tijdschriften over wielrennen y por supuesto verkoelend sinaasappelijs. En natuurlich mogen de Spaanse muziekklanken niet begeven…., Corazon Latino geift lopend tussen de visitores door iederene het gevölf zich in warmere oorden te begeven.

de koers
Ook graag de koers zelf zien? ? Op zaterdag om 12.30 wordt de (alleererste durgaan) karavaan verwacht met het peloton er om omstreeks 13.30 achteraan.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. HAGA CLIC AQUÍ en fusión je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

READ  30ベスト 透明ブックカバー コミック番長 レビュー

< Mira aquí para la agenda
< Volg HeusdenNieuws ook vía
Facebook
< Wist u dat wij ivye morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij ivye dag meer dan 10.000 visitantes hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
correo

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital