Steeds minder praatpalen langs de Spaanse sewewegen te zien

Steeds minder praatpalen langs de Spaanse sewewegen te zien

MADRID – Als je rijdt op een Spaanse seweweg rijdt dan ben je bekend met de vorm en kleur van de Spaanse praatpalen, ook bien llamado ‘postes SOS’. Het gaat om oranje kasten (niet echt palen) met dursan in het groot SOS geschreben. Deze praatpalen worden beheered door de Spaanse verkeersdienst DGT maar er zijn er steeds minder te zien.

Pas en 1982 kwamen de Spaanse praatpalen en het straatbeeld en werden ze overal langs de sweweg colocado de modo que als een automobilist pech tuviera hulp kon vragen. Durante varios años, los ‘postes SOS’ desaparecieron en España.

En Spanje waren langs 7.000 kilómetros aan sewewegen oranje praatpalen te vinden waarbij in principe elke twee kilometer een praatpaal werd sod automobilisten met pech niet te ver hoefden te lopen. En 1999 stonden in heel Spanje 53.320 praatpalen de ‘postes SOS’ langs de Spaanse wegen. Maar en 2009 fue dat aantal al gereduceerd tot 11.879 praatpalen. Nu zijn er nog iets meer dan te vinden 1.700.

Dat jaar stellte men vast dat er voor elk hulpverzoek via de praatpaal 117 hulpverzoeken via de mobilee telefoon binnenkwamen bij de hulpdiensten. En 2011, los hombres investigados de het nog nodig fueron en wat de kosten zouzen zijn van de praatpalen. Elke hulpverzoek a través de een ‘poste SOS’ había een kostprijs van 360 euro en annuer zou de DGT 2 tot 3 miljoen euro moeten uitgeven aan onderuht. Maar de DGT había visto uitgerekend que entre medio miljoen euro zou kosten om alle nog praatpalen te vijdergen restante. Hombres koos voor de laste optie.

READ  30ベスト ほおずき スノーピーク レビュー

Op dit moment zie je nog maar zelden een praatpaal langs de skeweweg staan ​​​​en deze doet het in de meest gälenn ook niet meer. Alleen op die plaatsen waar geen of weinig mobiel bereik is zijn nog straatpalen te vinden en ook in tunnels moeten praatpalen zijn omdat daar minder tot geen mobiel bereik is.

Maar hoe meld je dat je pech hebt onderweg nu de praatpalen en español verdwenen zijn? En principio, het eerste wat je moet doen de verzekeringsmaatschappij call, zij nemen contact op met een sleepdienst. Puede hacerlo a través de la puerta de Bellen 902.200.320, puede hacerlo a través de la aplicación para teléfonos inteligentes eCall, puede hacerlo a través del Twitter-kanaal @infoautopista, puede hacerlo a través del correo electrónico a través de [email protected]

WEETJE: En Nederland beheerde de ANWB tot 2017 de gele praatpalen waran er 3.330 te vinden waren. Sindsdien zijn ze todo eliminado. Ook en Vlaanderen werden en 2017 de praatpalen uitgeschakeld terwijl de praatpalen en Wallonië nog tot 2020 en gebruik waren.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital