Stefania nu het gezicht van groot exportucces

Stefania nu het gezicht van groot exportucces

Alweér een Inadaptado? Ja, alweer een Inadaptado– película. Als iets een succes is, waarom zou je er dan mee stoppen?, zullen de makers hebben bedacht. Nosotros zien echter wel een total nieuw gezicht: Stefania.

inadaptado el interruptor es vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen te zien. Omdat we hier te maken hebben met ons große filmexport-succes van de vysene tijd, bekeek Metro Bajo el alvast voor de Filmrecensie van de Week. De films zijn ook Duitsland, Polen en landen in Zuid Amerika estrenadas, cada vez con actores del país en cuestión. Waar we ook kunja naar waren: hoe zangeres Stefania Liberakakis uit Utrecht het er vanaf brengt.

Na uitstap Netflix is ​​​​Misfit terug op het witte doek

Inadaptado Heeft al drie keer als film de Nederlandse bioscopen gehaald. Dat werd onder de (tiener)doelgroep zo’n succes, dat Netflix wel brood in die buitenbeentjes van het Hoogland College zag. De streamingdienst hizo 8-delige el año pasado Inadaptado: De Serie. Zowel in de films as de series was de hoofdrol againe voor Djamila, op YouTube een grootheid onder de naam MeisjeDjamila. Metro videobelde vorig jaar oktober met de in de Verenigde Staten woonachtige actrice, om over haar mooie Netflix-moment te praten.

En inadaptado el interruptor es Djamila nog steeds te zien, maar nu in een bijrol. Een andere opalvelle veranding is dat de schooldirector – dat was Georgina Verbaan – nu wordt vertolkt door Bettina Holwerda.

Nieuw buitenbeentje en Misfit The Switch

Noah (Stefania) es el nuevo buitenbeentje van het Hoogland College. Zij maakt El interruptor van haar leven waneer ze niet naar gegende school mag en vergebte naar het Lorentz moet. Samen conoció a su mejor amiga Jessey bedenkt ze een geniaal plan: ¿qué tal si wisselen van identiteit en darit van school? Jessey es, de hecho, bueno en el rugby y no tiene nada que ver con Lorentz doen. Alles licht te werken, till Noah – eh, nu Jessey natuurlijk – op het Hoogland als Misfit wordt bestempeld. Ze wordt niet se seleccionó para el proyecto de la Academia de Danza y fue haar grote droom („als ik dans, dan vergett ik alles om me heen”).

Er zit niets anders op dan een eigen escuadrón te vinden die kan meedoen aan Dance United, dé danswedstrijd voor scholen. Ze krijgt Axel Rodrigo mee, een jongen die ooit de perfecte dans danste en niet meer aan contests wil meedoen («dansen doe je om vrij te zijn»). Met nog een vriendin vormen zij… The Misfits natuurlijk.

pelicula Misfit The Switch Stefania
Los Misfits conocieron a su manager.

Stefania (19) a los ocho años ‘onderweg’

Het verhaal heeft in deze high school-comedia alle niet enkei om het lijf, maar dat está en dit género niet zo’n rampa. Goed gedanst wordt er wel, onder meer door die nieuwe hoofdrolspeelster Stefania. A pesar de su edad (19) heeft zij al een decente staat van dienst als zangeres. De Nederlands-Griekse comenzó su aventura musical en 2014 Las voces de los niños. Dos años más tarde, representó a los Países Bajos con el grupo Kisses durante el Junior Eurovisiesongfestival. En gedenkwaardig fue natuurlich haar gejägen tidgens het ‘grote’ Eurovisiesongfestival 2021 en Rotterdam Ahoy. Stefania representó a Grecia op een bijonderzo manier en werd tiende.

Zij pakte echter ook presentación- (Los 20 mejores niños) en acteerklussen op. Zo fue zij al en kleinere rodado en Brugklas: de tijd van m’n leven es 100% Coco Nueva York te zien Pero en Inadaptado heeft zij de pezuña absoluta.

Gekunsteld, dan weer raak alle

Dat Stefania goed kan zingen staat buiten kijf. Qua acteren es het nog even een ander verhaal. En inadaptado el interruptor wisselt zij wat gekunstelde momenten af ​​​​met ‘helemaal raak’ (dat laatste vooral bij rustig spel). En dit género pasado zij echter perfecto. We hebben het dan over een supersnel gender, met überdrukke havers die what praten excesivo en zinnen soms endigen met een hashtag, door het beeld floepende social media-posts, voor jongeren goed meiddite wijsheden en acteurs die in de camera en dus tegen de kijkers praten .

Inadaptado El interruptor Kes van den Broek
En el basurero Kes van den Broek.

Een andere zangeres die de plank wel meeten raak slaat, es Kes van den Broek. De blondine uit Bussum schopte het in 2020 ver in La Voz de Holanda en nu zien we haar dus in een andere hoedanigheid. Dat acteren moet Van den Broek maar incluso en het achterhoofd houden.

Timor Steffens duikt op en Misfit

Zo richtig het einde van de film, als Noah voor een onmogelijk dilemma komt te staan ​​​​(en ondertussen nog even hetweldrecord snel iemandens paswaistog raden verbreekt), duikt er in inadaptado el interruptor nog een bende kop op. Él es Timor Steffens, toch een beetje de danskoning van ons land. Steffens werd ooit aannenomen voor de Eso es todo-Reeks van Michael Jackson, maar zou nooit conoció a Jackson dansen omdat de wereldster overleed. Dansen escritura hij wel en Baila Baila Baila (waarbij hij voor Metrocámara verscheen). Leuk dat, es decir, meedoet.

Calificación de 5: 2,5 (4 voor (teener)jeugd en dansliebhebbers)

Metro‘s filmrecensie van de week lees je elke voensdag rond 18.00 uur. Op donderdag gegende nieuwe titels altijd in de Nederlandse bioscopen (soms ook op Wednesdays, zoals inadaptado el interruptor). Verslaggever Erik Jonk kiest er wekelijks eentje uit. La próxima semana: Zee van Tijdeen tragisch verhaal over een kind verlimen in de Atlantische Ocean.

Reseña Ticket to Paradise: Clooney y Roberts enige redding voor deze film

Foutje gegenen? Complementos de correo. Estamos agradecidos.

Responde al artículo:

Filmrecensie Misfit: Stefania nu het gezicht van Nederlands großte filmexport-succes

READ  30ベスト エアーソファー レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital