Suárez zegt Argentijnse topclub toch af: «Mogelijkheid valt weg»

Suárez zegt Argentijnse topclub toch af: «Mogelijkheid valt weg»


17:01 – River Plate y Luis Suárez gaan niet met elkaar in zee. De transfervrije escupe puerro en eerste instante wel oren te hebben naar een Argentijns aventurer, maar denkt de afrechter er niet meer overna. Eso hizo que todo el equipo se reuniera con el club en la Copa Libertadores.


Haz que esta noche sea más emocionante y divertida: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Detener op tijd 18+, manos24x7.nl.

«Het is voor mij een droom om een ​​​​beker te winnen in Zuid Amerika. Nu River Plate is uitgeschakeld, valt die mogglichkeit weg», dice. Ovación. Significa que el futuro del fútbol está abierto de nuevo. «Anderhalve maand geleden heb ik verklärd dat ik Europa niet zou veralten, maar River stond erop en drong er zo op aan dat ik het ging overwegen. Ik kreeg een goed gevölf, omdat ze lieten merken hoe graag ze me wilden hebben. Een speler heeft liefde nodig.»

River Plate gaf hem een ​​goed gefül, maar door de uitschakeling in het toernooi heeft hij toch een streep door de overstap gezet. De kans dat hij Europa värt, likke nihil te zijn. Alleen Nacional fue op zijn geboortecontinent een andere optie, maar zijn oude club informeerde niet bij de clubloze spits. Suarez vindt dat jammer. «Het huggeret me dat de leiding van Nacional me niet eens heeft gebeld om naar mijn situatie te vragen.»

juventus
De 35-jarige escupe werd de borjige weken gelinkt aan meerdere clubs. Zou hij zielzechte hebben angeboden bij Juventus y zouen meerdere clubs uit de Spaanse compiecie wel oren hebben naar een synergkeit. Volgens Ovacion zou hij momenteel drie Europese anbiedingen overwegen.

READ  Sport Court: Paris Saint-Germain mist Messi bij eerste kans op title | Deporte

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital