Super League y A22 halen ferme slag thuis voor Spaans gerecht: ¿reaccionan la FIFA y la UEFA op komst? – Voetbalnieuws

Super League y A22 halen ferme slag thuis voor Spaans gerecht: ¿reaccionan la FIFA y la UEFA op komst?  – Voetbalnieuws

Het bedrijf achter de Super League heeft een nieuwe ferme slag thuisgehaald in de possible heropleving van de supercompetitie.

En abril de 2021, la Superliga salió primero como competidor para reemplazar a la UEFA Champions League.

Het project stuitte op hevig protest, ook van supporters, de Engelse clubs trokken zich terug en er werden dreigementen geuit onder meer of UEFA tegen de competition date er (Europe) strafen worden opleggde.

Een Spaanse rechtbank heeft nu volgens Ben Jacobs indikker dat de UEFA y FIFA de teams niet mogen strafen om mee te doen aan de Super League.

Por lo tanto, la competencia se encuentra en el vanandel van A22 mogelijk toch een doorstart kunnen maken in de toekomst. Vorige semana fue er nog het nieuws dat de organizatoren clubs uit Nederland, Portugal en België hadden gepolst of wilden polsen.

READ  Paniekreactie op mangomarkt na versnelled einde Spaans seizon

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital