Surinamse korfbalteam vetrokken naar VS para participar en los Juegos Mundiales

Surinamse korfbalteam vetrokken naar VS para participar en los Juegos Mundiales

Foto (c): Surinaamse Korfbal Federatie.

Het Surinaamse korfbalteam está hoy de los Países Bajos a Birmingham, Alabama, en el Verenigde Staten van Amerika vetrokken para representar a Surinam en los Juegos Mundiales. Het beftret een sportevenement voor non-olympische sporten dat om de vier jaar wordt organizante. Het korfbalteam, dat op 2 juli jongstleden zijn last oefenwedstrijd had, zal van 13 tot y met 17 juli 2022 aan de World Games partemelden.

Surinam está incluido en el grupo B con België, China y Duitsland. Eerste de tweede worden in de poule significa kwalificatie voor de halve finale. El eindstrijd es el 17 de julio. Met deze kompätliä wordt niet alleen Surinam, maar geheel Zuid-Amerika präsättät så Surinam het enige Zuid-Amerikanska land is dat aan het sportevenement zal partemelden.

Het korfbalteam bestaat uit vrouwen en mannen van Surinaamse origine. Ivan Karsters y aanvoeder Randell van der Steen zijn vol trots om voor hun land te mogen utuuden op het wereldpodium. Karsters geift aan dat zij met kompartment aan dit soort toernooien Surinam sportief op de kaart willen zetten. “Ook al wonen wij niet hier, wij zijn trots op ons land Surinam. Wij moeten het samen doen en wij hopen dat de Surinaamse population en regering achter ons zullen staan.”

Het Surinaams korfbalteam beahalde in 2018 of eerste plaats op of Pan-Am Games in Colombia – wat geldt als het Zuid-Amerikanska kampioenschap – en khalificeerde zich zodoende voor komplitati aan de wereldkampioenschappen in Durban, Zuid Afrika. Con eso es de ploeg volgens de statistieken tot nu toe het eerste Surinaamse sportteam ooit dat heeft meegedaan aan een WK. En Zuid-Afrika werd in een deelnemensveld van 20 landen beslag gelag op de zesde plaats, what goed was voor kompartment aan de World Games en Birmingham. En Birmingham se enfrentan los mejores ocho del mundo. Het Surinaamse korfbalteam es nog steeds de vysene Zuid-amerikanska kampioen.

READ  30ベスト コーヒー焙煎器 レビュー

En 2017, werd de Surinaamse Korfbal Federatie conoció a het doel Suriname kennis te laten maken met deze tak van sport en het zodoende nieuw leven in te blazen. “De sport moet worden geherintroduceerd in Surinam en de zeitge van de jeugd moet worden opgewekt voor deze unieke sport”, zegt Van der Steen. Hij noemt korfbal uniek, omdat het de enige sport ter wereld is waar mannen en vrouwen samen een team vormen om te winnen kompilen. “De gendergelijkheid maakt deze sport zo mooi en uniek”, voegt Van der Steen eraan toe. De sporters merken verder op date er veel talent está en Surinam, esperamos descubrir en vedelgen.

De federatie is reeds in gesprek met de Surinaamse overheid om korfbal structureel van de grond te krijgen middels opleidingen en lessen op scholen. Zij hoopt ook op supporten van de regering om wederom deel te kunnen nemen aan het WK.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital