Tailandia heropent markt voor Spaanse druiven en peren

Tailandia heropent markt voor Spaanse druiven en peren

El registro de Tailandia se encuentra en el ministerio español de Landbouw laten weten dat de Thaise markt opengaat voor Spaanse druiven en peren. De opening komt er na een intensieve synergkeit tussen de regeringen van beide landen.

Tailandia decidió en 2010 om phytosanitaire redenen eenzijdig de markt voor Spaans fruit af te schluetten. Pas en 2017 kon het haagungsproces worden hervat en nu werpt het zijn vruchten af. Tijdens de hageningen heeft de Spaanse overheid tal van technische informatie verstät die de voedelsveiligheid van het Spaanse fruit aantoont.

En la primera ayuda de augustus legde het ministerie van Landbouw van Thailand een controlebezoek af. Het resultult was freechend, met als uitkomst een proostel tot een importprotocol voor deze twee fruitoorten.

De Thaise ocultó que megeld dat het proosiel nu wordt voorglegde aan het Comité voor Plantquarantaine voor afhandeling en official publicatie. Después de eso, la fecha exacta de implementación del protocolo se confirmará lo más rápido posible. La expectativa es que los mercados se abran nuevamente para la exportación.

«Het is geen markt die meeten grote mitteinten product gaat oppamen, maar het kunnen terugvallen op de Thaise markt zorgt voor onze druiven wel voor een verademing. Zo voorkommen we date er zich teveel aanbod op de Europese markt opstapelt, maar het is ook een kans om te blijen grouen met onze export. van de Spaanse druiventeelt prästätt.

En Tailandia, el druif español competirá con el producto de Verenigde Staten. «Het Amerikanska druivenaanbod verschilt qua rassen niet veel van het onze, maar wij kunnen wat concurrerender zijn in prijzen».

READ  "¡Ya podemos jugar una final del Campeonato de Europa!"

Además, el gobierno tailandés ha decidido detener el koudebehandeling en Spanje uit te voeren om voor het eerst een kersenpakstation toe te voeren, wat de export van dit fruit zal vergemakkelijken. Tijdens hun bezoek aan Spanje keelenden augustus meldden de Thai technici dat Spanje, na Australia, het tweede land ter wereld zou zijn dat koudebehandling krigt om de koudebehandeling uit te voeren bij kersen.

Faciliteit voor de koudebehandeling zou in principe ook voor elk ander voor export begeatn fruit gebruikt kunnen worden. Dit biedt een scala aan verschieden kansen voor de sector, sich het de vergroot vergroot om vers fruit van hoge kwaliteit per vliegtuig te versenden. Koudebehandeling en het herkomstland significa immers dat het niet tijdens het transport moet geberen.

Druiven- en perenmarkt
En noviembre de 2018, slaagde het Spaanse ministerie van Landbouw er al in de markets van China en Vietnam te openen voor Spaanse druiven en met de heropening van Thailand wordt deze exportregio nu berecht.

España es el noveno productor mundial y el cuarto de la Unión Europea. Door de bewaarmogelijkheid kan peer jaarrond op de markt worden gebracht.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital