Tether USDT está disponible de inmediato en 24.000 cajeros automáticos en Brasil

Tether USDT está disponible de inmediato en 24.000 cajeros automáticos en Brasil

La moneda estable Tether (USDT) ya está disponible en 24.000 cajeros automáticos distribuidos en todo Brasil. zet de großte con eso moneda estable van de markt een importante etapa om zijn dominante verder uit te breiden. Op het moment van schrijven heeft USDT bijna 40 procent van the stablecoin markt in handen.

Tether vecht tegen inflatie

Vroeger hadden we wellicht beter uit moeten leggen waarom het interessant kan zijn voor mensen om te kopen dólares americanos. Tegenwoordig hebben we zelf ook de kracht van de dollar ten oorsehen van onze euro propio experimentar En korte tijd palanca de euro een hoop koopkracht en diez obseiten van de dollar.

En Brasilia zijn ze dat al jaren gewend en daroak es het voor Tether interesante om naar dit soort beijeden uit te te reiden. “De moeilijkheden en berechtingen die inflatie met zich meebrengt […] hebben veel Brazilianen buitenselosten van de economic groei die het land doormaakt”, aldus Paolo Ardoino, de CTO van Tether, en een verklaring.

Con esto, hazle saber a Tether que el talón entró de gaten heeft waarom hun stablecoin interesante kan zijn para la población brasileña. «Het dougen van de Tether token aan ATMs door heel Brazili, geeft meer mensen de kans om mee te doen in het financicier systeem».

Conversores criptográficos simples y versiones

Brazilianen kunnen kunnen straks heel svojdij en snel hun Brasiliaanse reals omzetten in USDT andersom. Verder es el mogelijk om relativ goedkoop USDT sobre la hele wereld rond steeren. “Dit brengt grote verdeinger met zich mee voor het Braziliaanse financier ecosysteem”, aldus Ardoino.

READ  Halfgeilederomzet - ENLACE

Para expandir la presencia de Tether en la economía más grande de América del Sur, la compañía se asoció con SmartPay de Brasil, que ayudó a USDT a integrarse con el sistema de pago de Brasil PiX y TecBan, el proveedor de cajeros automáticos más grande del país.

Het programma moet op 3 noviembre lanceren in Brazili en het wordd dan ook interesante om te zien hoeverre dit ten goede komt aan de marktkapitalisatie van USDT. Al momento de escribir este artículo, USDT tiene un valor de mercado de 68 mil millones de dólares y es realmente la moneda estable más grande del mercado.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital