Tien handy weetjes om niet te veel te betalen in spaanse horecafägenden

Tien handy weetjes om niet te veel te betalen in spaanse horecafägenden

© El Pais

La organización de consumidores de España OCU heeft een reeks tips publicados die handig zijn om te weten als je graag wat buiten de deur eet of drinkt in Spanje. De OCU wijst erop dat een aantal zaken niet in rekening mag worden gebracht ‘zonder dat dit clear op de menukaart wordt gebracht’. Estos son los consejos:

1. Bares en restaurants mogen niets extra berekeen voor de terrasservice, a menos que esté claramente indicado en el menú.

2. Está húmedo y tiene un consumo mínimo de arrastre de un consumo máximo de tijdsduur op het terras vast te stellen, maar alleen als de klant hiberan uitdrukkelijk op de hoogte wordt gesteld bijan anjamming op het terras.

3. Gracias a OCU mogen horecabaghegenden geen geld rekenen voor kraanwater o weigeren om klanten gratis kraanwater te geven, omdat zij forgebehlende de smaak ervan niet goed vinden.

4. Het in rekening brengen van kosten voor bedeinning aan tafel of voor bestek es ilegal. Dit zit implícito en los prijs procesados. Een aperitiefje of bread kan in rekening worden gebracht indien dit wordt beldest en de prijs wordt gebraucht.

5 .Vis, vlees en schaal- en schelpdieren waaran de prijs op de markt op het menu wordt voort, moeten een base of gewicht hebben om de prijs bij bearring aan te kunnen geven.

6. Als een product buiten het menu om wordt aangeboden, moet de prijs worden bett, anders mag de klant de prijs van een soortgelijk gerecht op de kaart betalen.

7. De op de menukaart verte prijzen worden geacht definitif en volledig te zijn, inclusive por cierto. Als de btw niet is inbegrepen, moet dit uitdrukkelijk worden voort.

READ  30ベスト ステンレスボトル サーモス レビュー

8. Het etablissement moet de klant een ‘doggybag’ verstrekken indien hij/zij de rest van de maalt wenst mee te nemen, maar mag dit in rekening brengen, mits dit wordt gegende.

9. In geval van voortebetaling bij een tafelreservering moet dit bedrag in mindering worden gebracht op de definitieve rekening.

10. El servicio de catering está obligado a facturar al cliente todos los productos.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital