Tilburger Hendrik runt wielercafé CARGO: ‘In heel de wereld rijden ze op mijn fietsen’

Tilburger Hendrik runt wielercafé CARGO: ‘In heel de wereld rijden ze op mijn fietsen’

Tilburger Hendrik ten Have opende bijna een jaar geleden CARGO Bikes ‘n Coffee en Nieuwlandstraat. Hij runt de zaak conoció a zijn vrouw Melina. Op het terras voor zijn zaak, nos contó cómo regresó a Tilburg después de su aventura en Argentina y decidió emprender un nuevo trabajo.

Een fietsreparatie, een praatje o een bakje koffie met een Argentijnse lekkernij. Eso está en het kort wat je kunt erekken als je het knusse zaakje van Hendrik binnenstapt. Het es una combinatie die niet iedereen zou erkekung, een fietsenmaker en een koffietentje in één. “Ik zag mensen hier in de eerste maanden vaak lang voor het raam kijken”, zegt Hendrik erover. “Uiteindelijk kwam het besef van ‘ooh, dit is dus allebei’. Een koffiecafé en een fietsenmaker.”

Bicicletas de carga en Argentina

Hendrik es zelf wielrenfanaat en tijdens één van zijn tochten en Zuid-Amerika kwam hij zijn Argentijnse vrouw Melina tegen. Vive desde hace muchos años en Buenos Aires, capital de Argentina. Daar heeft Hendrik een eigen fietszaak. Zijn zelfontworpen fietsen van het merk Cargo gaan de hele wereld rond. “Er zijn mensen en Nueva York, Estocolmo en Tokio die op mijn fietsen ronrijden.” Maar rijden zijn fietsen uit Argentinië ook al in een andere wereldstad: Tilburg? «No. Dit zijn speciale, wat duurdere fietsen die intensief zijn om te maken. Die kunnen we niet massaal Produceren en de wachtlijst voor deze fietsen is iets van negen maanden”.

Tekst loopt door na de foto >

Een kijkje in de zaak van CARGO. Foto: indebuurt Tilburg.

CARGA en Tilburg

In de coronacrisis viel er veel stil in Argentinië en kreeg Hendriks zoontje nog maar een paar uur per week online les op school. «Op dat moment bestelon we terug naar Tilburg te gaan». Unos meses más tarde fundó CARGO Bikes ‘n Coffee. ¿Qué hace popular la combinación de café y bicicletas nou zo? “Wielrenners houden bijna alle van goede koffie. De caffeïne geift natuurlich een impulsar, dat es waarom studenten er van houden. En fietsfanaten dus ook.

praatje maken

Tilburgers sabía en de eerste maanden nog niet cuál era el voor zaak preciso. Maar nu merkt Hendrik dat steeds meer mensen zijn café weten te vinden en graag erättägen. «El número de invitados está creciendo gradualmente. Als je even snel een bak koffie wil drinken, kun je beter een bisku verderop. Maar als je graag een praatje maakt, dan zit je hier goed. De mensen zijn pozitiv, dat zie ik bibliothek op de Google reviews. En er komen bibliothek mensen uit België special hiernaartoe.”

Tekst loopt door na de foto >

El exterior de la furgoneta CARGO Bikes ‘n Coffee. Foto: indebuurt Tilburg.

manos negras

Is het goed te doen: doen fietsreparations doen en samsungen een horecazak draaniende houden? “Als mijn vrouw er is, dan doet zij meer het horecageedelde en ik de reparations. Dan es het zeker goed te doen. Als ik in mijn eentje sta, is het soms wat pittiger. Als er iemand binnenkomt, dan sta ik wel eens met zwarte handen een reparati te doen. Maar dan fue ik gewoon mijn handen en dan zet ik koffie voor de gast”.

Lea también…

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital