Tim van Rijthoven laat zege glippen na thriller en Amberes, ook Jesper de Jong uitgeschakeld | Deporte

Tim van Rijthoven laat zege glippen na thriller en Amberes, ook Jesper de Jong uitgeschakeld |  Deporte

Tim van Rijthoven no puede llegar a la segunda ronda del torneo ATP en Antwerpen. Hij verloor van de Spaanse número 55 van de wereld, Jaume Munar: 6-4, 4-6, 6-7.


Rick Speckenbrink


Última actualización:
18-10-22, 18:08

Van Rijthoven trató de encontrar un equilibrio entre atacar y defender. Hij tuvo un gran éxito en Wisselend, maar trok en un desempate en un lapso de tiempo en el primer set toch aan het langste eind. En el conjunto de tweede liep het aantal founten bij de Brabander op en kwam Munar op gelijke hoogte.

Met een vreege break in derde set nam Van Rijthoven een voorschot op de zege, maar het uitserveren op 5-3 ging hopeloos mis, hij werd op love gebroken. Mira en el desempate decisivo kwamen een paar founten hem duur te staan: 4-7. Daarop brak Van Rijthoven uit frustratie zijn racket.

Tim van Rijthoven.

Tim van Rijthoven. © BÉLGICA

Tegelijkertijd en el Lotto Arena perdió a Jesper de Jong (22) en su segunda competencia al más alto nivel. En Rosmalen kreeg hij eerer dit jaar een comodín, en Antwerpen plaatste hij zich net als Van Rijthoven via het kwalificatieteornooi. Maar de Fransman Constant Lestienne fue el ganador: 6-3, 6-4.

Más tarde dinsdag speelt Botic van de Zandschulp nog op de European Open, hij treft de Zwitser Dominic Stricker. Van de Zandschulp se coloca als zevende. Tallon Griekspoor fue de vierde Nederlander in het Belgische hoofdtoernooi, hij verloor manadang al van de Brit Dan Evans.


READ  30ベスト ウィーン少年合唱団 レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital