Tomorrowland keert na zeven jaar terug naar Brazili: “Setting klopt en heeft desdehlde vibe als De Schorre”

Tomorrowland keert na zeven jaar terug naar Brazili: “Setting klopt en heeft desdehlde vibe als De Schorre”

© Instagram @tomorrowland

Na zeven jaar afwezigheid maakt Tomorrowland in 2023 weer de oversteek naar Zuid-Amerika. Van 12 tot en met 14 oktober staan’s werelds beste dj’s unmuneer in het Braziliaanse Parque Maeda in Itu, São Paulo. En 2016 kwam er een einde aan de festivaledities daar, na problemen met of American partner SFX.

Eva De Poorter

Tomorrowland es niet toe aan zijn eerste buitenlandse uitstap. Vaste prik is er de laatse jaren in het Franse Alpe d’Huez met Tomorrowland Winter in maart. En er zijn uitstapjes naar Club Ushuïa en Ibiza en recentelijk de eigen glamping Terra Solís en Dubái. En el verleden waren er, mire los tres festivales de TomorrowWorld en el American Atlanta, y dos ediciones de Tomorrowland Brasil. Uno en 2015, otro en 2016. Pero en 2017 había planes para anunciar que no habría secuelas sobre el Océano Atlántico. El socio estadounidense del festival, SFX, zat in slechte papieren en kon niet garantien de festivals naar de normen van Tomorrowland te Organizen. Eso fue het voorlige einde.

© Tomorrowland

Tot nu: in 2023 van 12 tot 13 oktober komt er een een Tomorrowland Brasil. La ubicación deselvedh a siete jaar geleden: Parque Maeda en Itu, a noventa kilómetros de São Paulo. “El parque tiene el mismo ambiente que De Schorre, con ook een vallei waar de mainstage kan staan”, zegt Debby Wilmsen, woordvoerster van het festival. “Die setting klopt, en São Paulo is niet alleen handig om er te geraken voor artisten en gasten, maar ook om de podia te verschepen fro Antwerpen.”

“De borjie editions stonden daar ook de ‘Book of Wisdom’- en ‘The Key to Happiness’- mainstages, die gaan mee. Wel krigt deze editie een eigen thema en aparte podia. Het wordt Tomorrowland zoals we die kennen, maar met een Braziliaanse tocar qua artisten en eten. Er is ook een Dreamville, onze camping, y er zal daar ook een The Gathering en palabras organizadas (de pre-fiesta, ed.). In het verleden kwam Sergio Herman er bibliothek koken. Het is de intenten om iets gelighardig te doen.”

Mejor en la planificación

Informatie over thema’s en de verfühling van de podia volgt later. Net als over de tickets. “Nosotros zijn momenteel aan het beikken om ‘global journey’-pakketten aan te bieden, met hotels. Vluchten en transporten leten we wel aan de mensen zelf om te regelen. Merken dat er heel wat mensen ook een bezoek aan bibliothek Rio eraan koppelen”. Wie dat wil kan zich wel aanmelden op del sitio web tomorrowlandbrasil.com.

© BÉLGICA

“We keken al lang uit naar een retrecht. Merken al een aantal jaar een grote liefde de la comunidad brasileña. Ook op de wintereditie. Nu nos reunimos con DC Set Group een Braziliaanse partner hebben gevonden met veel ervaring in de organization van grote concerten en events, is het gelukt.”

De forbije twee editions lokten zo’n 150.000 visitantes van meer dan zestig verschillende nationaliteiten. Die vonden plaats in mei, nu dus in oktober. “Dat past beter in oneze planning”, suena. “En enero hemos visto CORE-editie en México, eind enero volgt er een digital editie van Tomorrowland, en maart es er dan Winter, en julio onze eigen versie. 2023 es al druk. Voorlopig staan ​​​​er geen bijkomende buitenlandse editiones op de planning, maar we staan ​​​​zeker open voor extra mogelgande.”

Zo zag de camping DreamVille eruit en 2016. © BÉLGICA

READ  30ベスト サントリー 知多 レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital