TP Vision y The Explorers filmen wonderen van de nature as unieke content for Philips Ambilight TV’s

TP Vision y The Explorers filmen wonderen van de nature as unieke content for Philips Ambilight TV’s

Ámsterdam, 5 de julio de 2022 – TP Vision, licencia de Philips TV & Sound-producten, y socio de la UNESCO The Explorers zijn deze maand naar Martinique afgereisd om de ongerepte natuur op camera vast te leggen. El contenido exclusivo de la pantalla está disponible en 4K y se puede configurar a través de la aplicación The Explorers en los televisores Philips Ambilight. Met het project willen The Explorers en TP Vision achtansha vragen voor het natuurbehoud op het eiland and elders in the wereld.

Los Explorers inventarisert het erförg van onze planetet met the latest technologie. Met dit global project – bajo el eslogan ‘saber mejor para proteger mejor’ – delen The Explorers de rijkdommen van de wereld en voortegen ze het bewtsijn over het besztijn van het nattuelle, culturele en humanische erfogden van de aarde.

Desde 2021, Martinica es una reserva de biosfera reconocida por la UNESCO. La isla es uno de los 36 hotspots para la biodiversidad en todo el mundo. De reis naar Martinique es parte de la colaboración entre TP Vision y The Explorers. Een team van video-, fotografen een tekenaar visiten de unique bosrijke omgeving van Mont Pelée om de verschillende endemia, emblemtische e evens inusual planten enspecies vast te leggen.

Het eiland kent een unieke natural rijkdom met vele soorte dieren en hun zeldzame leefgebieden. De rijkdom van het eiland ligt in het hart van de lokale populek en hun traditiens. Naast het in beeld brengen es het doel van het project om de lokale populeng te leten verlagen over hun eiland, hun dieren in het wild en hun tradiciones. El beelden van de beautiful natuur die door The Explorers zijn zijn gegende, komen exclusivo beschikbaar voor Philips Ambilight TV-eigenaren*.

READ  Tesla Model 3 superó a Suecia, España y Dinamarca en el primer trimestre; Nissan Leaf # 1 en Irlanda

“Het doel van het globalie project van The Explorers es educatief, beswittmaking en om de schoonheid van de wereld te laten zien, zonder haar wonden te bergen. Willen de beautiful beelden van de natuur gebruiken om actie te ondernemen voor natuurbehoud. Cousteau zei ooit: je houdt van wat je advrydt, je protect wat je liefhebt. Dat leidt tot ons lema: saber mejor para proteger mejor. TP Vision nos ayudó a om onze beelden tot leven te breng op Philips Ambilight TV en om enke mogelijk mensen met onze bescha te te erkenen,” zegt Valentin Pacaut de Los Exploradores.

Stefan van Sabben, Gerente Global de RSE y Sostenibilidad de TP Vision, voegt hieraan toe: “Hacer un impacto positivo en el medio comienza con crear conciencia. Samenwerken conoció a las organizaciones gelikgestemde zoals The Explorers es un paso importante en nuestro camino hacia la sostenibilidad. Es una colaboración con una combinación perfecta de tecnología y sostenibilidad. Als onderdel van de synergkeit supporten, buscamos la hersler van de roodvleugelarapopulatie en Honduras, een van the beautiful locale projecten van The Explorers’ Foundation. Moedigen mensen aan om lid te worden van de The Explorers community y we kijken ernaar uit om de komende jaren met behulp van qualitatieve beelden samen te werken en meer bewtsijn voor natuurbehoud te kretten.”

Prueba del futuro

TP Vision zet zich om het bewtsijn voor dit project – het documenteren van het kostbare erfogt van de aarde voor tommeske generatien – te vergeten. La colaboración a largo plazo con The Explorers es parte de la asociación estratégica a largo plazo ‘Future Proof’ de TP Vision. El proyecto es específico para el ODS 13: Acción climática, al aumentar la conciencia sobre las maravillas de la naturaleza y permitir que las personas disfruten del mundo. Naast de synneking met The Explorers zet TP Vision zich ook in voor het verduurzamen van haar productionketen, producten en verpakkingmaterialen as onderdel van de pijler ‘Future Proof’.

READ  Apple presenta Blue Whale Cane Bio en el mercado

—Einde bericht—

* El período de prueba gratuito de 4 maanden voor The Explorers-app se incluye en todos los televisores inteligentes de Philips que se adaptan a Android TV y también a los televisores inteligentes de Philips que se instalan en la plataforma Saphi de 2019 y más adelante. El programa exclusivo para Philips TV-eigenaren staat vertet op het startcherm van de The Explorers-applicatie nad deze es gedownload uit de locale app store. El consumidor conoció una nueva televisión de Philips (reeks 2022) cuando la aplicación se voorgeinstalleerd vinden op het app-startscherm of binnen de Philips appcollectie service. Om van dit aanbod te kunnen profiteren, moet de free proefperiode van 4 maanden voor 31 December 2022 worden activado.

Síganos en las redes sociales a través de @TPVision en Twitter y @PhilipsTelevision en Instagram.

Sobre la visión TP

TP Vision Europe BV (‘TP Vision’) está registrada en los Países Bajos, con sede en Amsterdam. TP Vision es una empresa independiente de TPV Technology Limited (‘TPV’), een van ‘s werelds toonaangvende monitor- en tv-fabrikanten.

TP Vision es un jugador importante en la electrónica de consumo en el área de TV y entretenimiento de audio. TP Vision se centra en el desarrollo, la producción y la comercialización de televisores Philips (Europa, Rusia, Midden-Oosten, Zuid-Amerika, India y países seleccionados de Asia-Pacífico) y productos de audio de Philips (en todo el mundo). Combiner het sterke Philips-merk met onze productontwikkeling en ontwerpexpertise, operatingele uitmuntendheid én de industrie-ervaring en -positie van TPV. Wij gelomen in het crevenien van producten die consumerten een superieure audio- en visual ervaring bieden.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verbanzung van de redactie.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital