TPV De Hakkelaars open padelbanen; Spaans sfeertje en hoop gezelligheid

TPV De Hakkelaars open padelbanen;  Spaans sfeertje en hoop gezelligheid

fotoDeporte

MUIDERBERG – Twee padelbanen bij TPV De Hakkelaars en Muiderberg zijn sábado feestelijk aufgeben. Na een toespraak van de voorzitter Annemiek van Duinen y van wehouder Alexander Luijten, knipte Nol Portengen – el miembro más antiguo del club – het lint door bij de met ballonnen versierde ingang van twee gloednieuwe padelbanen. Entonces sloegen de wethouder en de voorzitter een balletje met de twee padeltrainers.

«Obtenemos er een mooi feest van maken want dit is voor ons een speciale dag», dice Van Duinen. “We hebben hier jaren naar uitgekeken. En dan is het nu eindelijk zo ver dat we kunnen openen.”

Pegatinas con logo

Un momento muy belangrijk fue de zeer druk visite algemene ledenvergadering in mei vorig jaar. Voor de eerste keer online, waar de leden en masa hun steun uitspraken voor het padelplan van het bestuur. Gracias a inzet van de padelcommissie, het bestuur en de mooie synergkeit met Padelfactory liggen er nu twee beautiful banen. De glassen wanden van de padelbanen zijn voorzien van mooie stickers con logo’s van de diversos patrocinadores. “Er zijn nog een paar plekjes open voor intersteden Companies”.

De Hakkelaars tenía flink uitpakket om de opening van de padelbanen te vieren. Het tennispark was sfeervol versierd in Spaanse sferen met geel-rode vlaggetjes, een ballonnenboog en er waren sangria en lekkere hapjes. Fue gezellig druk op de tennisclub y fue dan ook genoeg te doen: een springkussen para los visitantes más jóvenes, een minibraderie y een loterij met mooie prijzen. Na de toespraken kon iedereen zelf aan de slag in de free padelclinics, verzorgd door Tennisacademie Almere (TA) Muiderberg. De TA geeft alle lessen op TVP De Hakkelaars.

READ  VFW-Fokker 614: Un hermoso error | Longret

Manifestación

Het klapstuk van de dag fue demonstratiewedstrijd van oud-profvoetballers Frank de Boer en Orlando Trustfull tegen de trainers van de vereniging. Fue en un pote de expansión, voorsen van levendig comentado por Marc Troostwijk van Padelfactory. Conocí a Zangeres Nadine y DJ BanDaana werd de middag gezellig cerrado.

Tennis- y Padelvereniging De Hakkelaars ligt tussen Muiden en Muiderberg. Vanaf het terras kijk je uit over zeven all-weather tennisbanen met ledverlichting en de twee nieuwe padelbanen. De banen zijn het hele jaar bespeelbaar tot 23.00 uur. Met de nieuwe padelbanen kunnen leden onbeperkt tennissen en padellen, voor deselfde prijs. De padelleraren proporciona vier introductielessen voor leden om kennis te maken met deze populaire nieuwe sport. Na de introductielessen kunnen leden zich opgeven voor vervolglessen. De introductielessen zaten zo snel vol dat al extra lessen zijn ingepland. “We sluiten niet uit dat we in de toekomst meer padelbanen aanleggen”, aldus een trotse voorzitter.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital