Traje de equipo Spaans zaadhuis breidt

Traje de equipo Spaans zaadhuis breidt

El comienzo de los nuevos negocios en el mercado de Zuid-Spanje y el nuevo comienzo para el mercado de CapGen Seeds en España Almería. Het jonge zaadbedrijf, dat slechts 12 jaar op de teller heeft, is bekend van rassen als Obélix in pruimtomaten of Estoque in rode Lamuyo-paprika’s.

De nieuwe mens op de foto zullen part uitmaken van de produktionafdeling, waar ze gaan helpen met de production en logistiek van het bedrijf, van de commerciale afdeling – om het werkgebied uit te reiden en zo ook meer telers kunnen te regulart met de service en de rassen die we offeren – en van de marketingafdeling om de communicatie en de viseilheid van het bedrijf te te mejora. Ten slotte zal ook het personeelsbestand in het laboratorium toenemen. Daar mørgende, testen en betwikkelt het bedrijf nieuwe rassen..

Verder gaat CapGen Seeds nieuwe software en gebruik nemen. Es un sistema con el cual de afstemming tussen de personeelsleden van de verschiedelden afdelingen en de relatiei met de klanten kunnen worden beftertel. Se incrementará la eficiencia en cada uno de los procesos internos. Dat zorgt voor een verkorting van de responstijden en dus een verhoging van de klanttädeten en -loyaliteit.

Para más información:
Semillas CapGen
www.capgenseeds.com

READ  30ベスト muson ドライブレコーダー レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital