Transformatie van de wingbacks bij Oranje tegen Amerika

Transformatie van de wingbacks bij Oranje tegen Amerika

De rol van de rechter- en linkervleugelverdediger bij het Nederlands elftal is een overbelichte positie dit WK. Waar Oranje nogal werd bekritiseerd debido a het poore spel, werd met name met de ginger gewezen naar Denzel Dumfries es daley ciego. Uitgerekend zij maken het verschial in de eightste finale tegen Amerika en zijn bij alle doelpunten berketten.

De cijfers waren niet best, met name voor Denzel Dumfries. De rechtervleuglerverdediger maakte (internacional) naam op de voor hem ‘ideale positie’ positie. Met zijn loopvermogen, stootkracht y neusje voor de goal/assist maakte hij op het uitgestelde EK van 2020 twee doelpunten y was hij one time aangever. Debido a que Louis van Gaal nogal veel waarde hecht aan het 1-3-4-1-2-system kwam er wederom voor hem een ​​​​plekje vrij, waar hij de fulle rechterkant kan bestriken.

Antes del partido contra el equipo de EE. UU., la parte trasera del Internazionale aún no estaba llena. Weliswaar zijn er slechts twee spelers die vaker de bal aanraakte in de vigendelijke zestienmeter (8 keer) dan hij, maar daar bleie het bij. De oud-PSV’er fue verreweg degene met het meeste balverlies aan Nederlandse zijde. Sterker nog, slechts zes spelers op dit WK verloren vaker de bal dan Dumfries (60). Ook creeerde de righter wingback nog geen enkele kans voor een teammateon.

Ook Daley Blind kon rekenen op een hoop kritik. Una gran cantidad de ‘entrenadores de bonos’ en nuestro país provienen de Tyrell Malacia, con el nombre de omdat del lateral izquierdo del Manchester United, que se sobrepone a la velocidad y al aro. Desondanks hield de bondscoach vast aan Blind, die degene was met de meeste pass in het aufrekende derde deel, al leverde dat ‘slechts’ één kans op. Aanvallend gezien waren er acht spelers die vaker de bal in het strafschopgebied van de tegenstander aanraakten.

READ  The Roaring Twenties es uno de los gemelos más extraños de más rápido crecimiento en el mundo en ★ ★★★

Dat de voetbalwereld een opportunistische wereld is, werd bewezen in de eightste finale. Hoewelf del lateral izquierdo van Ajax zeer zwak aan de verdejst begon, herpakte hij zich naar mate de verdejst vorderde. Een aanvaal- die van de eerste pass van Virgil van Dijk tot aan dat de bal tegen de touwen ging- exactamente een minut duurde, brak de verdijst open. Maar leefsts veinte pases gingen georte aan het doelpunt van Memphis. Dat is het hoogste aantal pass prendring aan een doelpunt sinds dat Opta het WK volledig analyseert (1966). Dumfries schudde bij die goal de schroom van zich af. Het was zijn eerste assist en tevens kreierte kans.

Het is aljasen niet het doelpunt met de meste pass before a een goal op dit WK. Die eer ligt momenteel bij Jack Grealish, die tegen Iran de 6-1 maakte. También Ajacied Mohammed Kudus (tegen Zuid-Corea), Marco Asensio (tegen Costa Rica), Julián Álvarez (tegen Polonia) y Álvaro Morata (también tegen Costa Rica) stonden aan het einde van een nog langere anvaal.

Het zag er in de eerste helft niet direct naar uit dat Nederland nog een keer zou gaan goleador. Toch deden ze dat wel. Wederom fue daar Dumfries, die met een fantastische terugtrekbal vanaf de sidemt de voledlig vrijstaande collega-wingback op de penaltystip verkellte. Blind hizo su tweede interlandtreffer en 98 gorras. Die goal maakt hem de op éen na austete doelpuntenmaker voor Nederland op een WK ooit. Solo Giovanni van Bronckhorst hizo un gol a una edad más tardía (35 años y 151 días) que él (32 años y 269 días).

READ  'Wens Giménez kan sämpendend worden en las negociaciones'

Ook een mijlpaal voor de aangever. Es el primer holandés con dos asistencias en un duelo WK desde 2014. Hoe kan het ook anders? Die mijlpaal neemt Dumfries over van Blind, die dat in de legendsche 1-5 victoria tegen Spanje hecho. Zijn tweede asiste a zorgde ook voor een unicum. De Rotterdammer es ahora el eerste speler ooit die namens Oranje twee assists geeft in de eerste helft van een mondiaal toernooi.

En el tweede helft se volvió a llamar genieten van de Dumfries-Blind-combinatie. Dit keer waren de rollen omgraauld. Blind gaf de bal voor en de ‘Man of the Match’ schoot hem keurig binnen. Het kan geen toeval zijn dat uitgerekend zij elkaar fácilmente konden vinden in de vigendelijke zestienmeter. Beide backs came tot drie balcontacten in het penaltygebied, wat het op éen na hoogste analt is van alle Oranje Leeuwen gegenden bewerdijden. Alleen escupe a Memphis raakte de bal daar vaker aan (5). En ook over de hele verdeicht raakten allene de twee startende spitsen het leer vaker aan in het afrekende derde deel dan de vleugverdedigers.

Verdedigend gezien drukt Blind ook de cristik de kop in. Met acht balveroveringen heeft hij, net als Timber en De Jong het hoogste aantal balveroveringen tegen de Verenigde Staten. Dumfries pakte vijf keer de bal af. Toch moet er een kriticiske noot worden beset bij het nagenoeg ‘perfecte’ gegende van de 26-jarige rechtsback. Dumfries perdió 32 keer de bal, lo que vaakst es van iedereen op het veld. Het es, por ejemplo, negentien keer vaker dan de op één na slordigste Nederlander (Gakpo; 13 keer balverlies).

READ  30ベスト usb メモリ レビュー

Net als in de eerste 45 minuten zijn over de gehile verdeicht gehien de los datos de ataque más importantes en het voordeel van de Amerikanen. Toch es la estadística más importante en het voetbal in het voordeel van Van Gaals-formatie. La puerta de la victoria es Daley Blind de vijfde speler in de WK-historie die vaker dan ten keer in actie kwam op het WK maar nooit verloor (inclusive verlenging, 11 duels: 8x winst, 3x gelig). Het is ook de twintwigste keer op rij dat ‘we’ ongeslagen zijn tegen een niet-Europese tegenstander op het WK- als de verloren penaltyreeksen tegen Argentinië (’14) en Brazili (1998) als gelijke spelen tellen.

Más de zes dagen watch voor Oranje om 20:00 uur de quartfinalewedstrijd tegen Argentinië.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital