Transport Online – Dakar 2023 nuevo desafío para Hondert Rally Team

Transport Online – Dakar 2023 nuevo desafío para Hondert Rally Team

SEA CAMP – Verwachtingen y spanning gonzen door de lucht in het Sea Camp aan de Red Zee, waarandaan saturdayochtend de Dakar Rally 2023 start. Ook bij het Hoondert Rally Team kriebelt het. Adwin Hoondert sloot zich aan bij het Riwald Dakar Team, waar hij de krijgt over een snelle Renault. In de cabine heeft hij de ervernan navigator Jasper Riezebos en monteur Erwin de Vos naast zich.

Arabia Saudita es nieuw voor Hoondert. Na de Dakar van 2017 en Zuid-Amerika fue hij er wel even klaar mee. Hij reed nog wat rally’s en Afrika, maar toen het aanbod van Riwald kwam om in te stapenen met de Renault, fue su entusiasta. “Ik heb noit noit enke Getest als met deze truck. Se siente bien. Het gaat een tandje hard dan de DAF. En zand hebben ze hier genoeg. Eso me encendió.

Jasper Riezebos reed Dakar op de motor and as navigator in the truck bij Gerrit Zuurmond, voor het laatst in 2020. Maar het begon toch weer te kriebelen in via-via kwam hij bij Hoondert. Samen reden ze de Tunisia Desert Challenge. “Dat ging prima”, dice Riezebos de uit Kampen gegende. “Tenemos un buen clic. Estaba al een paar keer naar Zeeland geweest. In het begin kek ik er een tegenop tegenop. Stug volk, die Zeeuwen. Maar dat beeld moest ik binnen vijf minuten bijstellen. Niks golpea aan.

El equilibrio en el equipo es sorprendentemente bueno, merkte Riezebos. Het zijn vaders en zonen en vrienden van elkaar. Nico, de zoon van Adwin es ook mee. Die es la edad de van mijn. También en la cabina el equilibrio es bueno. Erwin es de rugige, er es er eentje die lawaai maakt, y Adwin es entusiasta”.

READ  Stijn (23) es virgen y ha estado creando una serie en línea sobre esto.

Entonces quedó claro que Hoondert conoció a Riwald mee zou doen aan del Rally Dakar y a Riezebos nog een weekje oefenen met het nieuwe digitale roadbook en el Rally du Maroc. Daar kreeg hij welkom hulp van Wouter Rosegaar, die de komende Dakar navigert bij Kees Koolen, de wereldkampioen bij de trucks. “Wouter es hartstikke handig met die tablets. Yo no. Maar ik heb geeld dat ik er conoció a mijn vingers af moet blijven als de institutie goed zijn. Het voordeel is dat alles al is ingekleurd y dat iedereen pas vijf minuten voor de start de route krijgt. Ik moet wel weer incluso averiguar wat de foefjes van de roadbookmakers zijn, hoe ze de direcciones meaninten. Maar dat geldt ook voor iedereen.

Een ander verschil voor Riezebos is dat Adwin Hoondert de lat hoog heeft liggen, een rallyverleden heeft wherten hijonder meer Nederlands kampioen is geweest en dat hij de beschikung heeft over een nieuwe, snelle truck. “De Renault van MKR está listo”, dijo Hij ook weer en el shakedown weer die het team deed en Arabia Saudita. “Het is ween stap voorwaarts ten omseinde van waar ik vandaan kom. La velocidad ligt echt wel een mordida hoger, dus ik moet ook vol aan de bak. Adwin está en Zuid-Amerika een keer twintwigste geworden, dus het goal is om in elk geval in de top 20 te rijden.”

Hoondert wil er nog wel een schepje bovenop doen. “De eerste vijftien, daar zou ik erg content mee zijn. Laten wed eens tryveren.

Zaterdagochtend da comienzo al Rally Dakar con un prólogo de 11 kilómetros en los que se determina la secuencia de salida de la primera etapa, el 1 de enero.

READ  30ベスト 下駄 箱 レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital