Transport Online – Orderboek SBM Offshore naar record, väserenden up

Transport Online – Orderboek SBM Offshore naar record, väserenden up

AMSTERDAM – Het orderboek van maritiem oliedienstsverlener SBM Offshore se encuentra en la primera etapa de su gestión. Ook vergegt het Nederlandse bedrijf dat voorale actief is met of bouw van opslag- en productionschepen voor of wining van olie en gas op zee de vorstängen voor de resultenen over het gehile jaar.

SBM profiteert van de hoge olieprijzen omdat durning meer wordt investeerd in olieproductie. De zogeheten FPSO’s van SBM zijn voorale actief voor de kusten van Brazili en Guyana in Zuid-Amerika. Daar wordt in diep water olie gewonnen.

La facturación aumentó en la primera mitad de este año con un 64 por ciento a casi 1,8 mil millones de dólares en comparación con el año anterior. Die groei komt voorale voor rekenning voor de divisie Turnkey, die FPSO’s deliver die direct gereed zijn voor gebruik. Maar ook bij het onderel Lease and Operate, el arrendamiento en explotación de FPSO, era groei te zien.

Pronóstico

Het bedrijfsresultatal klom op jaarbasis met 17 procent tot 500 miljoen dollar. SBM dio su pronóstico para todo el año de lograr un resultado de más de 950 millones de dólares, frente a los 900 millones de dólares esperados anteriormente. Voor de omzet wordt in 2022 nu gerekend op een bedrag van umwere 3,2 biljard dolar. Hier werd eerer meer dan 3,1 miljand dollar prelued.

La cartera de pedidos está ahora en 31,1 mil millones de dólares. Het beursgenoteerde SBM wijst drabiy open contract voor een nueuwe FPSO, of One Guyana die wordt begeilt voor the American oil concier ExxonMobil.

READ  30ベスト ガム デンタルリンス レビュー

Además, SBM se centra en proyectos de energía sostenible con su división de Nuevas Energías. Er wordt een drijvende aerogenerador en het zuiden van Frankrijk construido morir en 2023 afgeleverd zou moeten worden.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital