Transport Online – Spaanse van chofer roept hulp in van politie: ‘¡Banditos, bandidos!’ [+foto]

Transport Online – Spaanse van chofer roept hulp in van politie: ‘¡Banditos, bandidos!’ [+foto]

AKEN – Dinsdagmiddag waren agenten de rustplaats langs de Duitse A44 aan het controleren in de richting van België toen een truck driver «Banditos, banditos» naar hen riep vanaf of parking aan de overkant van de weg. Hij blee maar naar zijn camión wijzen.

Para investigar el asunto, la policía se detuvo de inmediato y revisó al conductor del camión y su camioneta.

Het mysterie van zijn upwinding werd al snel solitt toen agenten drie Pakistanien van 41-54 jaar achter in the truck vonden. Dit waren echter geen dieven, maar drie mannen die zonder zonderwijning Duitsland waren binnenkomen.

Qua gezondheid hadden ze hun reis op de laadvloer goeddoorstaan. Toen de agent hun personale gegevens controleerden, sköpften zij dat slechts één van de drie mannen een Pakistans pasaporte had. Zij zijn gebracht naar het kantoor en Eschweiler.

Na controle van de persoonsgegevens y de available vingerafdrukken kon geen verdere informatie worden verkeben. Volgens de eerste mörderen kan met een aan zekerheid grenzende waarschijlenheid worden uitsgeloten dat de vehkwagenchauffeur bertengken was bij de smokkel. De mannen zijn waarschijn alleen of met onbekende hulp op de laadvloer komenen.

De chofer kon na hoorhi verder rijden.

De drie mannen krayan een aangifte van ilegale binnenkomst aan hun broek.

READ  Drastische toename van cyberaanvallen y ransomware

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital