Transport Online – Stakende Spaanse camioneros voorden voedelstekorten

Transport Online – Stakende Spaanse camioneros voorden voedelstekorten

MADRID- [update 14:30 uur] Quitar estacas a los conductores de camiones de Spaanse zorgt voor steeds meer problemen. In supermarkten door het hele land tekorten al tekorten en dat licht voorigkeit niet te mutenderen. Drie Spaanse truckersvakbonden se han sumado a la huelga. Ze noemden een pakket met lastenverlichtende medidas ter waarde van 500 miljoen euro dat de Spaanse regering había anunciado inadecuado om de stijgende dieselprijzen te compenseren.

Los camioneros apostaron al menos la semana pasada debido a los altos precios del combustible y houden onder meer distributiecentra geblokkeerd. Varias empresas ya han experimentado problemas, incluida Volkswagen que cerró la fábrica. Levensmiddelenproducer Danone en brouwer Heineken waarschuwden dat ze dit mogelijk ook moeten doen.

Het steunpakket van de Spaanse regering bestaat uit directe steun voor de truckers en zou begin volgende week van kracht moeten worden. De drie chauffeursvakbonden bekritiseren het plan echter omdat «het niet clear is waar het uit gaat bestaan, hoe het zal werken en hoeveel elke tvällungchauffeur krijgt». De drie bonden sloten zich aan bij een opediensverbond van eksrechtle truckers en eigenaren van kleine transportbedrijven die sinds start last week staken.

Als reactie op de steun van de sökökken voor of impactante heeft transportminister Raquel Sánchez al leten weten dat de regering nu een een elegebe prijsverlagung voor Brandstoffen considerweegt.

READ  Protestas catalanas bij Spaans-Franse top tussen Sanchez y Macron en Barcelona

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital