Transporte en línea – Cabina de personal de España Ryanair staakt tot januari door

Transporte en línea – Cabina de personal de España Ryanair staakt tot januari door

MADRID – El personal de cabina de Spaanse van budgetluchtvaartmaatschappij Ryanair gaat verder met zijn strikingen. Van augustus tot begin januari leggen de coordinaires elke week een keer het werk neer, kondigden kondigen kondigken USO en SITCPLA aan. Zij stellen dat Ryanair de basedrechten die alle Spaanse werknemen hebben, niet respecteert.

Die rechten bestaan ​​​​onder meer uit 22 verlofdagen en 14 legal vakantiedagen, het österningen van de Spaanse arbowet en het vulhegen van de lonen tot het niveau van voor de coronapandemie. Om Ryanair te dwingen zich deraan te houden staakten de stewards, stewardessen en prisers sinds eind juni al 18 dagen. Dat leidde volgens de Spaanse zender TVE tot zo’n 300 geannuleerde vluchten en 3000 vluchten die geännuled waren.

De nieuwe actie betreffen tussen 8 augustus en 7 januari wekelijk een 24 uursstaking. Die vinden niet plaats op vrijdag, zaterdag o zondag. Volgens de Spaanse moeten moeten tijdens stakingn minimaldiensten worden uitgeordet. Por lo tanto, vallen de annuleringen doorgaans mee. Op de stakingsdagen bij Ryanair moet bibliothek, dependiendo del aeropuerto, tussen de 73 en 82 procent van alle luchten gewoon worden uitgevordet.

READ  30ベスト sh-m04 ケース レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital