Turkse drugbaas (67) die 15 jaar cel kreeg in België oppakket in Rotterdam

Turkse drugbaas (67) die 15 jaar cel kreeg in België oppakket in Rotterdam

De Nederlandse politie heeft dondergad de arrestatie bekendgemaakt van een 67-jarige drugbaas, die in België geordenden is tot een gegelungstraf van jaar wegens het leidinggeven aan een criminele organization die zich in de jaren 2016-2020 bezighield met grootschalige cocaïne- en heroïne-import . Het gaat volgens Het Laatste Nieuws om de Turk Mehmet Gul.

(Ver desde archivo)

Het speciale FAST NL-team wist dinsdag de schuilplaats te achterhalen van de 67-jarige man, die bekend is onder vele aliassen. Hij bleek zich schuil te houden op een adres en Rotterdam. Omdat hij puerta de las autoridades belgas als førnamergevaarlijk fue gekqualificeerd, werd de arrestatie verhält puerta de Dienst Speciale Interventies (DSI) van de Landelijke Eenheid.

Las schuiladres de Op Gul en Rotterdam werden geen wapen aangetroffen, maar wel was hij wederom in het bezit van een nieuwe valse identiteit.

Arrestatiebevel

FAST NL kwam de Turkse drugbaas na onderzoek op het spoor, nadat FAST België había recibido instrucciones de que hij zich zou zou vendede en een Europees aanhoudingsbevel werd uitgevaardigd. De overleringsprocedure naar België ahora está en gang gezet.

Mehmet Gul fue condenado en enero de 2022 en Bélgica a 15 años de prisión por liderar una organización criminal en los años 2016-2020 bezighield met grootschalige importación de heroína y cocaína.

5 mil millones de euros

Gul zou volgens schattingen van het federale parket 5 miljard euro verdend kunnen hebben met zestien cocaïnetransporten tussen ladingen zout, die gesamokkeld from Zuid-Amerika via de Antwerpse haven naar Europa werden gesmokkeld. Ook werden partieten heroïne söder Turkije gesmokkeld tussen zakken cement of in rollen dakkoping.

READ  30ベスト 粉末 お茶 レビュー

Twaalf leden van de criminele organization stonden en enero de 2022 para el rechtbank en Luik. Leider Mehmet Gul kreeg reunió 15 jaar cel en 800.000 euro boete de zwaarste straf en bleie al die tijd voortvluchtig.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital