‘Tweede worden achter het Nederlands elftal zal het hoogst haalbare zijn’

‘Tweede worden achter het Nederlands elftal zal het hoogst haalbare zijn’


domingo, 22 de noviembre de 2022 a las 23:00
Hábitos de chicos• Última actualización: 14:55

Bondscoach Louis van Gaal weet het zeker: dit Nederlands elftal heeft ‘een grote kans om wereldkampioen te worden’. Om dat doel te mangagelen, moet wel eerst de poule overleefd worden. Luego, la Oranje juega contra Senegal, Ecuador y Qatar. Voetbalzone blikt samen met kenners van het voetbal in die landen voort op de competition en nu is het beurt aan Lucas Bertelotti, especialista en nombres de voetbal sudamericanos META.

Hábitos del chico de la puerta

Alle Zuid-Amerikanen zijn voetbalgek. Los requisitos de calificación de la CONMEBOL están disponibles al mismo tiempo que se garantizan los comentarios, la emoción y la votación. Brasilië en Argentina weten zich ultimatum ivie keer wel verschreibt van een plekje bij eerste vier landen, maar de strijd achter de twee grootmachten is er een op leven en dood. Esta vez, Uruguay y Ecuador tuvieron suerte y con eso compitieron con Colombia, Chile y Perú. Het moge clear zijn dat van onderschatting van Ecuador geen enkele sprake mag zijn.

Dat wil Bertelotti graag benadrukken. Hij noemt een rijtje spelers op waar Oranje en Van Gaal volgens hem goed voor uit moeten kijken. “Dan kun je denken aan Pervis Estupiñán, de snelle lefter wingback die bij Villarreal pelte en nu bij Brighton under contract staat. Los goles los hizo Enner Valencia, el actual máximo goleador de la Süper Lig turca de nombre Fenerbahçe. Además, el equipo tiene la decisión sobre el fuerte Piero Hincapié van Bayer Leverkusen, la derrota de Gonzalo Plata y el furor maakt del Real Valladolid en LaLiga y, por supuesto, Moisés Caicedo. Dat is een værdendende middenvelder van Brighton, waar hij echt een sensatie is. Naar verluidt zit Real Madrid al achter hem aan!”

READ  30ベスト ソファダイニング レビュー

El hombre principal para Ecuador está todo el tiempo libre en el campo. «El entrenador, Gustavo Alfaro, es en realidad la figura clave de esta historia», dice el periodista. “Hij is een Argentijn die het in 2020 overnam van Jordi Cruijff en staat te boek als een zeer intelligente, wijze en vindingrijke trainer. Zijn equipos zullen nooit achterover leunen of apathisch ogen, want hij weet hoe hij spelers moet motivaren. En realidad, es el entrenador perfecto para ti. desvalido. Alfaro tuvo éxito en los equipos de Kleinere Aantal y Landen Zeer gecoacht con éxito, y conoció a Top Club en Boca Juniors Wilde Het Niet Lukken. En Ecuador wordt hij echter alom gerespecteerd.”

Gustavo Alfaro, de bondscoach de Ecuador.

Alfaro heeft van dit Ecuadoriaanse team een ​​​​vechtmachine gemaakt, zo stelt Bertelotti. “Hij is erin gejål om een ​​​​formationie van spelers neer te zetten die voor elkaar door het vuur gaan en dapper ten strijje trekken. Estos muchachos se inspiraron en la generación de Antonio Valencia del Manchester United y Edison Méndez, quienes aún jugaban en Holanda en el PSV. Die spelers wisten in 2006 de groepsfase te overleven en het grote doel is om dat kunstje te herhalen. En Ecuador denkt iederene dat dat mogelijk moet zijn en dat er geschiedenis geschreben kan worden met deze spelers en deze trainer.”

En la fase eliminatoria te halen, moet Ecuador we een poule se reunió con Senegal, Qatar y Nederland zien te overleven. Vooral Oranje heeft veel respect afgedwongen en Zuid-Amerika. “La presencia de Holanda en la quiniela es la razón por la que los ecuatorianos están satisfechos con een tweede plaats. Dat is volgens hen het hoogst haalbare. El objetivo realista es acumular los puntos necesarios contra Qatar y Senegal y quién sabe cuánto pueden robarle al Elftal holandés. Ik kan naimen nu alvast verklappen dat Ecuador tegen Nederland vooral heel defensief voor de dag zal komen. Dat zal het plan zijn van Alfaro”.

READ  30ベスト マスデント レビュー

Dat heeft te maken met de presence van een aantal grote namen bij het Nederlands elftal. De mensen en Ecuador weten naimätt precisa wie ze zich krijgen op het WK. «Virgil van Dijk, Frenkie de Jong y Memphis Depay zijn heel erg bekend in deze regio», legt Bertelotti uit. “Aan de andere kant es er ook nog de trainer. Van Gaal es famoso, iederene kent hem. Hij wordt alom gerespecteerd uveme zijn ideas over het voetbal en uveme zijn eigen kijk op het coachingen van een team. ¡Nosotros kijken er alle naar uit!”


Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital