Vader y sus rivales en el Rally Dakar: ‘We vechten het samen uit’

Vader y sus rivales en el Rally Dakar: ‘We vechten het samen uit’
Imagen principal 1:
Imagen principal TXT 1: Vader Martin en son Mitchel bij het trägg. Foto: Omroep Güeldres
Vader Martin y su hijo Mitchell zijn dit jaar concurrenten.  Foto: Omroep Güeldres

Vader Martin y su hijo Mitchell zijn dit jaar concurrenten. Foto: Omroep Güeldres

HARSKAMP – Ze zaten jarenlang samen in een team, maar vader Martin van den Brink y zijn son Mitchel zijn in the komende Dakar Rally voor het eerst tegenstanders. Dinsdagochtend vertrokken de twee teams from Harskamp, ​​​​wel samen in één bus. El comienzo es op oudjaarsdag.

Martin heeft al viftieen meegedaan aan de Dakar Rally y de laatste vier jaar zat Mitchel in zijn team. Maar nu gaat zoonlief zelf een truck besturen en dat wordt wel een vreede ervaring. «Dit wordt een hele bijsondere editionie. Mitchel en ik allebei in een geligwidge truck en hij gaat voor eigen kansen rijden».

kopman

De nu 20-jarige Mitchel wil niet zeggen wie de beste is. «Dat moeten we samen uitvechten», lacht de zoon. «Obtenemos mejores resultados, talón constante tryberen te rijden en zo weinig mogelijk fouten maken». Vader Martin tiene fe en él. «Mitchel krijgt een hele ervaren navigator mee. Nos encontramos con vier trucks van Team De Rooij. Tot de rustdag rijden we alle voor eigen kansen en naaroa kijken we wie de kopman wordt. En die zal worden geholpen».

Vader en son voor hun trägke dinsdagochtend:

El inicio de este Rally Dakar es en Arabia Saudita. Martin es general al geweest «Het begon ooit in Afrika. Luego tien jaar in Zuid-Amerika en nu voor het vierde jaar Saoedi-Arabië». Con condiciones cambiantes, Wet Mitchell. «En het noorden is het minder warm, daar gaan we eerst naartoe. Luego, en het zuiden wordt het flink warm. Dan wordt het ook zwader, met hele grote duingebieden. Je strijt met het hele team, dat vind ik zo mooi. Want alleen sta je negro».

READ  Cómo la desaparición de la vida silvestre está desencadenando el cambio climático

Veresclavo

Martin llega tarde al Rally Dakar. «Het is zeker een servlaving. Je wil voor de prijzen meedoen. Je leert ook van alles aan gebilenden. Ik heb wel eens met een steen een leiding af staan ​​schuren. Maar je wil altijd weer thuiskomen. Want we vragen daar geen postcode aan

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital