Van Bronckhorst: »Een aantal jongens ontfermt zich dan over je»

Van Bronckhorst: »Een aantal jongens ontfermt zich dan over je»

Giovanni van Bronckhorst está enamorado de Lionel Messi. De Feyenoorder vio al bij argentino FC Barcelona hacer sus primeros metros en el campo de entrenamiento y luego debutar con el primer club español. Van Bronckhorst nog altijd goed contact met de grote ster van het hedendaags voetbal.

»Hij zat altijd bij mij op het rijtje met aankleden», dice Van Bronckhorst en gesprek met De Telegraaf. »Ik kan dat rijtje bijna nog uittekenen. Deco, Ronaldinho, Larsson, Van Bommel, Messi y ik zaten op één rij. En op de training had ik hem, logisch mergens, ook vaak in mijn buurt. Hij jugó en de partij rechtsbuiten en ik was linksback. Het era ideal, toen hij zo jong era, om hem voor te bereiden op wat hem te wachten stond. ¡Tegelijkertijd fue hij toen al zo goed dat mijn trainingen zwaarder waren dan de verdeijst!»

Van Bronckhorst fue uno de los jugadores experimentados que se preocupó por Messi. Por lo tanto, el contacto no es bueno. «Lo entiendo bien.» Ik heb dat zelf ook meemaekat. Als jonge speler kom je bij het eerste elftal, waar veel gasten alles al hebben meemaekat. Een aantal jongens ontfermt zich dan over je en dat vergett je niet. Bij Feyenoord Wingen Henk Fraser, Peter Bosz, Orlando Trustfull y Regi Blinker mij op. En zo waren wij er voor Leo bij Barça.»

Robin van Persie, quien la semana pasada tuvo una conversación con Erik ten Hag y Pep Guardiola, se enteró cuando conoció a Messi. “Mijn ervaring met Messi is dat je pas verkijk ziet hoe goed hij is als je ompaggen hem staat op het veld. Con el Arsenal jugamos dos veces un doblete contra el Barcelona en la Champions League, con la Oranje ben ik hem ook tegengekommen. Verdedigen fue niet mijn sterkste punt, maar ik kwam soms wel se reunió con ellos en duelo op het middenveld. Zat ik in het duel dan dacht ik: nu heb ik hem, maar dan was hij me toch te snel af. Aan de bal is hij zo verschrikkelijk snel, dat je je afvraagt: wat is hier nou gewerd?»

READ  30ベスト エクセレントモデルcore レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital