Van Zaandam naar een blot bestaan ​​​​op een Spaanse berg

Van Zaandam naar een blot bestaan ​​​​op een Spaanse berg


Foto: AvroTros

De la familia Jansen oogste na de uitzending op nieuwjaarsdag van Ik salida operación Gorjeo velo de más de hun doorzettingsvermogen bij het opknappen van ‘het kasteel van Dracula’ op het franse plateland. Deze ex habitantes van Zaandam worden vanavond en puerta opgevolgd Bert (44) y Thomas (60), die Zaandam inruilden voor een berg in Spaans niemandsland.

Ze willen er een paradijs voor nudisten bouwen, bajo el lema ‘alles is toch veel finjner in je blootje?’. En het plaatsje Alora en Málaga hebben Bert y Thomas compraron una casa con piscina y un estudio. Ze willen er een B&B beginnen voor zes gasten. Maar eerst moet er obviamente worden verbouwd: alle ruimte moeten eigentijdser worden gemaakt, de badkamers moeten onder handen worden en er moet een derde studio worden created. Het klussen licht van een leien dakje te gaan, till Bert drie weken voor de opening van het dak valt.

Más tegenslag

Tot overmaat van ramp worden ze trefegen door Spaans noodweer en zit de hele buitenboel onder de modder. Bert slaat het doktersadvies om het een tijdje rustig aan te doen in de wind, met alle gevolgen van dien. De mannen zetten alles op alles om de modderpoel om te toveren tot een walhalla voor naakte mensen. Of dat lukt is te zien op 7 januari vanaf 21:40 uur op OSFL 1 (y más tarde a través de Inicio NPO)

READ  Hoe exoten de wereld op zijn kop zetten

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital