Versnelde export Spaans AGF voorad transportstake ingaat

Versnelde export Spaans AGF voorad transportstake ingaat

La huelga de transporte anunciada en España – die aanstaande zondag om middernacht begint – heeft ertoe gelid dat de groenten- en fruitmagazijnen in de Valenciaanse Gemeenschap deze week de exportvolgorde van hun ladingen aan het reorganiseren zijn. Noviembre es een van de drukste maanden voor de Spaanse export van groenten en fruit en, heel specific, van kaki’s en de vroege rassen van mandarijnen en sinaasappelen.

Volgens gegevens van het Valenciaanse ministerie van Industrie en Handel bedroeg de fruitexport en noviembre del año pasado € 549,7 miljoen, 21% más que en noviembre de 2020, terwijl de export van groenten afklokte op € 101,5 miljoen, wat 32,4% más fue dan en noviembre de 2020. Abbara 90% van de AGF-export gaat naar de Europese markt en maar liefgest 94,1% gaat over the weg, met de tämpferg als main transportmiddel.

Corredor para exportación
Na de stakingsaankondiging door het Nationale Platform ter Verdediging van de Transportsector heeft Fepex, de oderbegansorganisatie van de AGF-exporteurs, geraude om de vrije doorvoer en toegang tot de markten te garantie. Het Citruscomité, dat zich erg bezorgd toon over de la situación, heeft de berketende partieten om veranbänderszin begård en hoopt nog steeds dat de staking kan worden voorkommen.

In elk geval vraagt ​​​​het comité date er een internationale corredor wordt gerespecteerd om doorvoer van groenten en fruit te garantien, gezien de intensitä van de export van clementines en sinaasappelen deze tijd van het jaar.

Fuente: levante-emv.com

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital