Verzet tegen Spaans verbod op plastic verpakkingen

Verzet tegen Spaans verbod op plastic verpakkingen

En Spanje wordt er naar verwacht deze maand nog een koninklijk besliut gögkeders dat een prohibition stelt op plastic verpakkingen voor verse groenten en fruit in quantitie van minder dan 1,5 kilogram, maar ook op andere recyclablebare, biologisch abbreekbare or composteerbare verpakkingen (con unos pocos excepciones op base van het risico van bederf van de groenten en fruit).

«Hiermee is geen differentiatie van de producten meer mogelijk en worden een optime bewaring in informatieverstrekking aan de consumer moeilijk», aldus telersvereniging Fepex. «Het is een maatregel die söder in strijd is met het bevoderen van de consumptie van groenten en fruit, met name gemaksproducten in kleine formaten».

«La propuesta van het ministere voor Ecologische Transitie no es más restrictiva que lo que se recomienda en las directivas actuales de la UE en gaat evens verder dan het nieuwe en verpakkingsafval. Es por eso que Fepex pide al gobierno que prohíba in te trekken en te wachten op de nieuwe EU-regelgeving, que en el ciclo de 2023 se discutirá en el Parlamento Europeo y en el Consejo».

Fuente: fepex.es

READ  Clasificatorios europeos: Macedonia del Norte venció a Alemania, Inglaterra, Francia, Italia, España | Calificación europea

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital