Visma estampó en op Duitse softwaremarkt

Visma estampó en op Duitse softwaremarkt

Visma betreedt de Duitse markt met de overnames van softwarebedrijven H&H en BuchhaltungsButler.

Visma es la empresa matriz de más de 170 organizaciones en Europa y América del Sur. Su preocupación se especializa en bedrijfssoftware, voordeen ERP-oplossingen voor boekhouding, salarisadministratie y HRM.

En 2022 breigede de organization uit naar Frankrijk met de sobrenombre van Inqom. El siguiente capítulo es Duitsland. Visma zet een eerste stap met de takeovernames van softwarebedrijven H&H en BuchhaltungsButler.

H&H y BuchhaltungsButler

H&H es proveedor de software de varios municipios alemanes. El producto principal es un ERP-oplossing voor boekhouding, facturing, belastinginning y meer. BuchhaltungsButler desarrolló software como servicio (SaaS) para financiar más negocios en Klein. Het automatiseren van boekhouding staat central.

Los detalles financieros de las adquisiciones werden niet bekendgemaakt. Visma breidt op hoog tempo uit. En 2022 nombre de organización 42 empresas más. De meste dochterbedrijven mantienen su marca y gestión. Hetzelfde geldt voor H&H en BuchhaltungsButler. Las organizaciones zijn op papier onderdel van Visma, maar blijven naar verständung zelfstandig in de praktisk.

“Veel berijven hebben al een mooi sterk merk”, vertelde Visma Area Director Benelux John Reynders en 2022 en un entrevista con Techzine.nl. «Er zijn sitieutien waarten Visma-bedrijven besluiten samen zaken te gaan doen, maar nabosom de top wordt er niks opleged».

Sobrenombreestrategia Visma

Wetten en belastingregels difieren según el país. Vandaar zijn financiero softwareproducten vaak toegespitst op een regio. Voor Visma is het logisch om takeovergemen berijden heel te laten. Hun gerentes y compañeros de trabajo hebben weet van de lokale markt.

“Nosotros hacemos una hiperlocalización”, dijo Reynders. «Zonemen we een andere positie in dan de globale speler die hun producten over cientosen landen uit willen rollen en overal een beteich van kunnen».

READ  30ベスト ナイアシン サプリ レビュー

La preocupación tiene grandes expectativas de Duitsland. “Nieuwe wedgeting, zoals de Onlinezugangsgesetz, vereist sichten digitalisering van de overheidsadministratie en -diensten”, schreef Visma en un comunicado.

«La transición de Duitsland naar de cloud komt in een stromversnelling doordat meer kleine en middelgrote odernemengen de discoveren de Advantages van ERP-systemen in de de cloud om te manualen en tijdrovende procesesen te automatiseren».

Consejo: Brengt Visma het poulet in applicationbeveiliging?

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital