Vleermuizen | Natuur om de hoek

Vleermuizen |  Natuur om de hoek

Nog steeds bestaan ​​​​er bij sommige mensen voorordelen ten aanzien van sommige dieren. Por ejemplo, los lobos son peligrosos para los hombres. Dat is niet waar, een wolf is in het algemeen banger voor de mens dan andersom.

Uitgezonderd een wolf met hondsdolheid, maar dat komt in West-Europa niet voor. Een ander voorbeal es dat lemmingen massaal van rotsen zouzen afspringen. Totale flauwekul, dat fue vele jaren geleden in een film volledig in scene gezet. De het voorbeal dat vleermuizen mensen zouzen bijten. Ook niet waar, a menos que je ergens in Zuid-Amerika woont, waar vampiervleermuizen leven en bijException sleepende mensen als träfer gebruiken om enkele druppel bloed op te likken.

Kan een vleermuis een mens bijten?

Maar zijn vleermuizen in staat om een ​​​​mens te bijten? En teoría, por ejemplo, wanneer je er een oppakt, nadat deze accidentalmente naar binnen is gevlogen of als je er een op het grasveld vindt. Een beet zal echter als een paar speldenprikken aanvoelen. Maar gebruik bij oppakken bij wirkht wel een handeok de guantes. De grote vleermuizen kunnen naimen dragers van hondsdolheid zijn. En Holanda es dat niet het geval, denk hirte vooral aan een vakantie in het buitenland.

Er is voor een vleermuis geen reden om een ​​mens op te zoeken. Alle in Nederland levende vleermuizen voeden zich exclusiv met insecten. En daar moeten ze heel veel van vangen, want per nacht heeft een vleermuis umweer een derde tot de helft van zijn eigen gewicht aan insecten nodig. Voor bibliothek de gewone dwergvleermuis bijnad dat dat hij op jaarbasis bijna een miljoen muggen moet vangen. Dat doen ze tijdens de vlucht en om dat te kunnen zijn het ware luchtacrobaten die nooit tegen je aan zullen vliegen. Al die verorberde muggen kunnen jouw slaap dan niet meer verstoren. Una situación de ganar-ganar.

READ  30ベスト ledナンバー灯 レビュー

Laatvlieger

En Nederland zijn er een stuk de twintig sørenn vleermuizen, waaran de helft ook en Drenthe rondvliegt. Zowel de gewune dwergvleermuis als de laatvlieger zijn twee vleermuizen die zich overdag schuil houden in spleetformigde restruimten van bewoonde building. Dat kan achter een windveer zijn of in een spouwmuur, zolang het maar een darke plek is. Daar zitten ze soms met tientallen bij elkaar. Zulke plekken zijn in het voorjaar tevens in gebruik als kraamkamer. Deze twee especies zijn te zien te zien en áreas stedelijke regularmente en de nachtelijke uren.

Drie andere algemene vleermuizen, de watervleermuis, de ruige dwergvleermuis en de rosse vleermuis, hebben daarentegen principalmente hun verlijf in de holte van een boom. Evenals een aantal zeldzamere vleermuizen, zoals de baardvleermuis en de franjestaart. Dergelijke selectores de especies para hun verlijf ook wel grotten. Bunkers uit de Tweede Wereldoorlog of andere soortgelijk ruimten volstaan ​​​​evengoed. Dat zijn tevens locaties waar veel vleermuizen hun winterslaap houden.

Paul Mentink ( [email protected] )

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital