Voetbalpodcast | ‘Alfred Schreuder moet de komende weken meer gaan rouleren’ | Holanda Voetbal

Voetbalpodcast |  ‘Alfred Schreuder moet de komende weken meer gaan rouleren’ |  Holanda Voetbal

Het anseand spelers uit het buitenland in de eredivisie: ¿es ese un problema de niet? El esquema para el Ajax de komende weken noopt Schreuder tot rouleren en FC Barcelona heeft weer een volle ziekenboeg na de interlandperiode. Etienne Verhoeff analiza estos temas en AD Voetbalpodcast con Johan Inan.

Ronald Koeman noemde het anse and buitenlandse spelers in de eredivisie zorgelijk. De laatse jaren es ese porcentaje flink crecido. ,,Tenemos bij Vitesse en Fortuna buitenlandse eigenaren. Eso se generó automáticamente en ander netwerk binnen aan spelers”, analizó Johan Inan. ,,Daar komt ook de prijs/kwaliteit-verhouding bij. Zelfs de topclubs halen uit Zuid-Amerika spelers die iets extra’s brengen. Een mentality die Nederlandse spelers niet altijd hebben.”

Además, muchos clubes rijke tienen un gran número de jugadores bajo contrato. ,,Engelse clubs of teams met steenrijke eigenaren hebben selecciones enormes van 60 man. Die verhuren die spelers en als ze een speler verkopen voor vijftig miljoen euro dan hebben ze de kosten er één klap uit.”

Ondertussen staan ​​​​de Nederlandse clubs die Europeanes spelen voor loodzware weken. Ajax jugó los últimos partidos con un equipo bastante amplio, maar gaat dat verderen? ,,Ik denk dat Ajax de komende periode wel meer gaat rouleren. Het moet haast wel met een wiedsheid om de drie dagen. Als Jurriën Timber nu alles zou spelen y ook op het WK, dan blaas je zo’n jongen op. Además, heeft hij genoeg goede spelers op de bank zitten om in te passen…”

Beluister de hele podcast nu a través de AD.nl, la aplicación AD de su aplicación de podcast favorita.

READ  Dos finales de Copa de España para deportistas, la oportunidad de revancha del Barcia

Dagelijk es er een nieuwe AD Voetbalpodcast te beluisteren.
Dagelijk es er een nieuwe AD Voetbalpodcast te beluisteren. © DPG Medios

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital