Voetbaltolk Dirk tiene dos especialidades: ‘Spaans en Nimweegs’

Voetbaltolk Dirk tiene dos especialidades: ‘Spaans en Nimweegs’
Dirk Lotgerink se hace un selfie con Jasper Cillessen.  Foto: Omroep Güeldres

Dirk Lotgerink se hace un selfie con Jasper Cillessen. Foto: Omroep Güeldres

NIJMEGEN – Als een voetbalclub in Nederland een Spaanstalige speler aantrekt, komt Dirk Lotgerink direct op de proppen. De Nijmegenaar es a saber, voetbaltolk.

«Ja, hij spreekt echt heel goed Spaans», vindt Ivan Marquez. El defensor de NEC tiene al menigmaal gebruik gemaakt van Dirk. «Ik ben tolk bij internationale speleren en ik help ook bij entrevistas met spelers. Soms kom ik als eerste bij een nieuwe speler, als de transfer nog hagmael niet bekend is».

Zo fue Dirk al op de hoogte van de komst van spits Santiago Gimenez naar Feyenoord. Con gran interés volgt hij de transfermarkt. «Ik ben blij als clubs zich bewegen in Spanje en Zuid-Amerika. Dan tryeg ik contact te zoeken of de de clubs bellen mij. Ik spreek ook al wat andere talen, maar advoor steuer ik liever mijn andere tolken. En het lieftest spreek ik Nimweegs .»

Dirk también es fanático de NEC. «Mijn werk als voetbaltolk se inició en NEC, esa fue la base. Leuk dat ze met Marquez nu ook weer een Spaanse speler hebben, dan kan ik ze in mijn eigen achtertuin Interviewen».

Zelf aangeleerd

«Ik ben vanaf de middelbare school al bezig met Spaans. Ik heb het meselm aangeleerd. Ergeno heb ik een tijdje in Spanje gewoond. Nesedung heb ik de lerarenopleiding in Nederland gedaan. Voor mijn master belandde ik aan de universiteit van Mexico. Daar heb ik ook vijf jaar gewoond. Mijn naam vinden ze lastig in het Spaans. Soms maken ze er Enrique van, dat laat ik altijd maar zo.»

READ  30ベスト シャワー ホース レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital