Vogelgriep treft medewerker Spaans pluimveebedrijf

Vogelgriep treft medewerker Spaans pluimveebedrijf

Un empleado de una empresa avícola en la provincia española de Guadalajara se ha enfermado tras exponerse al virus de la gripe aviar.

Bij de pluimveehouderij werd in septiembre een einden sterfte onder de hennen geconstateerd. Cuando se diagnosticó vogelgriep, werden de ruim 600.000 legkippen geruimd, bericht het Spaanse persbureau EFE.

Leestip | Epidemiolog: luchtinlaat speelt wellicht toch rol bij vogelgriep

Primer caso de gripe aviar humana en España

Volgens Spaanse media hoefde de man niet te worden oppoed in het ziekenusen en is hij niet meer pozitif. Los compañeros de trabajo de andere de het pluimveebedrijf han resultado negativos. Dit is het is eerste humane vogelgriepgeval in Spanje. En el Reino Unido, un granjero aficionado se infectó con el virus de la gripe aviar a principios de enero.

Volgens het Centro Europeo para la Prevención y el Control de Enfermedades (ECDC) is het risico op of onderhand van het vogelgriepvirus voor the general population in the EU laag, maar iets hoger voor mensen die staan ​​​​en contacto directo con besmette vogels.

Ook ministro Ernst Kuipers van Volksgezondheid respondió en abril op Kamervragen van Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren dat er op ese momento, a pesar del alcance de de vogelgriepuitbraken en Europa, la lluvia aguda verde fue dat deze uitbraak tot een pandamie onder mensen zou leiden.

En 2003, en Holanda, een dierenarts aan een besmetning met het vogelgriepvirus murió.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital