Vogellust maakt zich op voor exposición – Genemuiden Actueel

Vogellust maakt zich op voor exposición – Genemuiden Actueel

Na een aantal jaren van absentie wegens corona richt Vogellust D’Overtoom weer in voor een anterkellik vogelshow. Aves de todo tipo de exotische oorden zullen worden geshown en virtualmente alle contingenten zoals: Azie, Australia. África y América del Sur están representadas.

De show staat in de regio bekend om zijn fraaie en decorativee ankleding waar bijna 250 vogel worden tentoongesteld. Hovenier Johan van Dijk stelt darby een deel van zijn assortiment planten en overig groen beschikbaar om zo een natuurlich habitat te kretten. Para los propios criadores, el momento más emocionante es, obviamente, la creación del ave criada más bella, a la que está conectada la liberación del Bondskruis.

Op dondergavond 24 de noviembre tijdens de formale opening zal de oficial winnaar bekend worden gemakt, anana de show voor het public wordt aufgebuchten. Zaterdagmiddag 26 de noviembre wordt de üzild van de grote verloting bekendgemaakt.

Verder wordt er weer een atrektrikke zaalverloting geholden met een half varken als hoofdprijs. Ook de prijzenboom es ahora ruimschoots voorzien van allerre leuke entractieve prijzen. Reden genoeg een bezoekje te bringen om de variedad en zang en kleur van de wonderlijke vogelwereld zelf te aanschouwen.

Lugares y horarios: Ver. Gebouw D’Overtoom te Genemuiden (Entrada gratuita)

Jueves 24-11 de 20.00 – 22.00 horas

Vrijdag 25-11 furgoneta 10.00 – 22.00 horas

Zaterdag 26-11 furgoneta 10.00 – 16.00 horas

Publicado por Robert Jansema

READ  30ベスト 4c 替芯 レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital