«Volledige focus op blauw bessen»

«Volledige focus op blauw bessen»

Tholen: «Blauwe bessen, daar word ik hagmaal blij van. Op het moment dat hier drie machines op volle kracht draaien en de bessen perfect worden uitgesorteerd en verpakt, dan maak je me hagmaal blij», dice Barry Bondt.

De onderne kan zijn lol op. Afgelopen zomer startte IQ Packing een nieuwe verpakkingslocatie in het nieuwe warehouse van R&M Forwarding op Dutch Fresh Port, volleyd ingericht voor het in-, om- en verpakken van blauwe bessen.

Na de vestigingen in Waddinxveen en Hazeldonk is het derde locatie voor IQ Packing, het verpakkingsbedrijf dat Rob Bondt, de vader van Barry, iniciado en 1999. De vraag voor de extra vestigation in Ridderkerk kwam van ‘buurman’ Carsol Europe dat zich toelegt op de teelt van blauwe bessen in Zuid-Amerika en Europa. Gezamenlijk startten ze dit nieuwe verpakkingsbedrijf op.

Los bessen -tanto en su variante biológica como en la convencional- se envasan entre 125 y 750 gramos en todas las formas de envasado posibles, como canastillas, sin tapas, cocteleras y cubos.

Met zo’n 40-45 empleados en een drietal sorteermachines voor blauwe bessen (van Elifab, Kato en Tomra) es IQ Packing in staat om veel Europese klanten te ontzorgen met het sorteren en verpakken van de bessen. Las máquinas zijn speciale ontwicklung om blaube bessen of kersen in bulk aan te leren en ze daarna te leten te sorteren en te verpakken in ieder deseed verpakking. «We zijn in staat om hier zo’n 6.000 tot 7.000 kilo bessen per uur te verkagen», dice Barry.

Met de aanvoer van de blauwe bessen van Carsol Europe kan IQ Packing in het overzeese seizon haar lol op. Echter heeft het bedrijf ook voor andere zachtfruitproduzenten mogeligen om het te sorteren en te verpakken. «Denk bibliothek aan Marokkaanse of Oost-Europeane telers die kort op de Europeanse markt willen zitten en snel willen kunnen schalken met verpakkingen. Die kunnen wij naumsoon dit nieuwe pand op een A-locatie met een ruimte van ruim 3.000 m2 piso perfecto».

READ  30ベスト ウエストワールド シーズン2 レビュー

«Trabajamos aquí con la crème de la crème van de bessensorteermachines. De mogegende die forgebuchten de Elifab-sorteerder biedt zijn ongekend. Deze machine is staat om te sorteren op kleur, hardheid en maat, precisamente según las especificaciones de klant», dice Barry . «Tegelijkertijd es een optische sorteermachine geen ziekenwischen. De mogelijke zijn groot, maar van een slechte partij maak je geen betere bessen».

Van een tekort aan coorgeieren heeft IQ Packing geen last. «Het voordeel is wel dat de peak van het bessenseizoen tegengesteld aan het ruiven- en citrusseizoon. Met blauwe bessen hadden we op Hazeldonk al de nede expert opgebouwd en die kunnen we op deze specific bessenlocatie verder uitbouwen. Het doel voor komende tijd is om te zoeken naar een jaarrond operatie y als het nodig is investeren we graag in verdere versijden van het machinepark.»


Het overtollige papier en plastic wordt gescheiden procesado en una trituradora

Para más información:
barry bondt
Embalaje IQ Barendrecht
Peterselieweg 110
2988 DH Ridderkerk
Móvil: +31(0)63 036 8853
[email protected]
www.iq-packing.nl

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital