Voorpreidingen worldbeker en Qatar · Voetbalblog

Voorpreidingen worldbeker en Qatar · Voetbalblog

Alle fans hebben het momenteel over de wereldbeker es veintiuna Los fanáticos están muy emocionados. De loting voor de Wereldbeker heeft het speelveld bepaald, ook al is de invitationliejst voor het toernooi van dit jaar in Qatar nog niet volledig. Maar zelfs als de teams nu weten tegen wie en waneer ze zullen spelen, zijn er nog veel vragen over hoe de dingen zullen spelen in the eerste Winter World Cup van het voetbal.

Aquí hay una sesión informativa sobre la narración deportiva más grande del mundo.

competencias de competencia

La transición naar de invierno zal niet alleen de competición en Europa en elders verstoren, maar ook de lukratieve UEFA Champions League, en zal tot gevolg hebben dat de seizionen beveer moeten moeten o later moeten endigen, or allebei. Bij een WK in the winter zouzen de profs die niet naar Qatar gaan, less than 800 players from all world, een pause halverwege het seizon hebben die tot twee maanden zou kunnen oplopen, als de kampen en vriendschappelijke competitions voor het toernooi en de rust na de beker worden meegerekend.

Fox Sports, que cientos de millones de dólares hicieron payald voor de uitzendrechten in de Verenigde Staten, zal een maand voetbalwedstrijden moeten inlassen rond een andere herfstsport die in die tijd van het jaar de achtansha opeist. ¿Quizás heb je gehoor van de NFL?

¿Cuántos equipos entran?

Un total de 32. Se dividieron en acht groepen van vier bij de loting, die met name niets bevatte dat leek op de traditionale Groep des Doods. De beste twee spelers in elke groep gaan door naar de ronde van 16. Entonces es de wereldbeker een rechtsteeks knock-outtoernooi.

READ  30ベスト スノーフォームランス レビュー

Welke landen hebben zich gekalificeerd?

Qatar kwalificeerde zich automáticamente als hosteer, en tot nu toe hebben 29 andere ploegen zich darbyy anhälled. A continuación se encuentran la mayoría de los equipos más grandes de Europa y América del Sur: Inglaterra en Alemania, Brasil en Argentina, Frankrijk en España.

Twee plaatsen blijven onanagewezen, en zullen komen van twee intercontinentale play-offs in juni: Costa Rica zal het oppomen tegen Nieuw-Zeeland, de overlevende van Oceanië, en Peru, het vijfde team uit Zuid Amerika, zal het oppomen tegen een Aziatisch team, Australia de los Emiratos Árabes Unidos.

Gaan Lionel Messi y Cristiano Ronaldo weg?

Argentina y Messi clasificaron en noviembre. Pero Portugal, y Ronaldo, más que nada en el zweet werken voor een Europeane play-off nadat het zijn gegarandeerde weg naar de finale in de groepsfase había verknoeid.

Wie zal er niet zijn?

Erling Haaland, por ejemplo. (Noorwegen heeft zich niet gekqualificeerd.) Mohamed Salah. (Egipto perdió van Senegal op strafschoppen voor tweede keer in een maand).

Ah, en Italia. Maar dat es niet nieuw voor hen. De Italianen misten het toernooi van 2018 ook al.

Whander vinden de spelen plaats?

Catar se encuentra en el mismo huso horario que Moscú. Dus welke strategie je ook gebruikt om vreeg op te staan ​​(o laat op te blijen) para los concursos en 2018, zal ook deze time werken. Maar het bedekent wel dat de aftrap al om 4 uur ‘s öddens en niet later dan 2 uur ‘s middags zal sälle.

Qatar, net als de andere biders, stellte aanvankelijk voor om het toernooi in de normale zomerperiode te houden, en wuifde elke sugerenciaie van tafel dat het dat dat niet zou kunnen doen met behulp van koeltechnologie die op dat moment nog niet bestond. Como The Times schreef op de dag van de stemming en 2010:

READ  30ベスト kyx03uaa レビュー

“Het bod van Qatar venció a de bezorgdheid sobre de hitte die daar en de zomer kan opopen tot 120 graden. Ambtenaren zeggen dat ze stadios met airconditioning zullen bouwen, 4 biljard zullen zullen utgeven om drie arena’s te te bouwen en negen nieuwe te bouwen in een compact gebied dat door een metrosysteem met elakar verdeken.”

Het heeft meer dan vier jaar geduurd, maar in 2015 kwam de FIFA, het worldbestuur van het voetbal, finalmente llegó a la conclusión dat een WK in de zomer bij temperaturen van 120 degreen onnodige problemen zou kunnen löferen (zoals, por ejemplo, het lijden van fans en spelers ) en stemde ermee in om het toernooi te verplaatsen naar de relativamente koelere maanden noviembre en diciembre.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital