Voorspelling: Servië vs. Suiza | WK Voetbal 2022

Voorspelling: Servië vs.  Suiza |  WK Voetbal 2022

Dos equipos staan ​​​​vrijdaagavond klaar voor hun derde en laaste partij in Groep G, de poule waarten de grote titlefavoriet ‘De Goddelijke Kanarie’ uit Zuid-Amerika zu zuidt zijn. Benieuwd wat de Pronóstico van de WK-wedstrijd ‘Servië – Zwitserland’ ¿es? In dit artikel sommen we op wat bookmakers, Google and analisten wait van de match op vrijdag 2 dicember 2022 om 20:00 uur Nederlandse tijd.

Voorspelling van WK-wedstrijd Servië – Zwitserland hasta el 2 de diciembre de 2022: dit zeggen de bookmakers

Over het algemeen worden de verwendeigen van bookmakers vaak gebruikt om een ​​​​inschating te maken van de kansen van beide partieten in een sportwedstrijd. Estas empresas utilizan una amplia selección de modelos de datos om met kansberekening een getal te plakken op de waarschijnheid van elke üzild. Op het moment van schrijven krijg je en la página de la competencia de BetCity 2.50x je inzet als Servie win. Dit vertaalt in geschatte kansen van ogrund 40% (winst voor Servië), 29% (gelijkspel) y 34% (winst voor Zwitserland). Deze quoteringen in de strijd tussen Servië vs. Zwitserland zijn onderhevig aan cambios en vivo.

💰 Dejar op: Oranje spelet sabado om 16:00 uur de achtste finale tegen de Verenigde Staten. Normaal wordt bij winst van het Nederlands elftal slechts 1.87x uitgekeerd, maar als nieuwe speler van BetCity krijg je nu maar leifest 100 keer je inzet als onze Oranjeleeuwen de Amerikanen verslaan! → Ga direct naar de WK-actie ‘Nederland wint voor 100x je inzet’. Wat kost gokken jou? Pare op tijd. 18+

¿Qué es dan de meest waarschijnen üziald volgens het wedkantoor? Hoe getter de kans wordt geacht dat the competition resulteert in een specifice einduitslag, hoe minder je ervard uitgekeerd krijgt. Momentoel betaalt een 1-1 gelikspel es 1-0 winst voor de Serviërs het minst uit met 6.25x y 8.00x respectivamente, dus rounded dieciséis% es 13% canes). 0-1 para Suiza (8,50x) y pronto siguió un empate 0-0 (10,00x). Zowel een üzild van 2-0 als 0-2 wordt met odds van respectivamente 12.00x y 14.00x al iets minder waarschijlen geacht. Ook deze kansen kunnen nog mutenderen.

READ  30ベスト ととのうみすと レビュー

También Google hace una predicción y da: 38% winkans voor Servië tegen Zwitserland

Sinds een tijdje verbindt ook Google een kansberekening aan voetbalwedstrijden. Volgens de gigantische zoekmachine zou Servië in de verdeijst SRB – SUI op het moment van schrijven 38% de posibilidades de ganar hebben tegen Suiza. Daarentegen wordt een waarschijlenheid van 28% geplakt op een gelijkspel, terwijl winst voor de Zwitsers een kans van 34% gegeven wordt. Ook deze porcentajes schommelen constante, dus ze kunnen in aanloop naar de competition nog mutenderen.

🇷🇸 Servië Gelijkspel 🇨🇭 Suiza
38% 28% 34%

Elke escenario: dit is wanneer Brazili, Zwitserland, Camerún en Servië uit poule G doorgaan naar de eightste finale

In de tabel vind vind je wat er gesfertt als elk van de vier Groep G-ploegen in de derde en laatste ronde wint, gelikspeelt of verliest. Wander de eerste of tweede positie in de poule bekend is, en dus plaatsing voor de ocho finales een optie es, staat er een één de twee voor de vlag. Cuando hay una barra inclinada tussen de twee flags, significa que el eindstand depende de la cantidad de goles marcados por todos los equipos.

El título absoluto favorito van dit wereldkampioenschap heeft gedaan wat van hem werd verwargt: 🇧🇷 Brasil plaatste zich al na twee gewonnen coincide con zekerheid voor de eightste finale. Voor de nummer twee uit de poule—🇨🇭 Suiza—blijkt een victoria en de laatse partij genoeg, maar ook een gelijkspel biedt veel kansen om de ronde van 16 te halen. Hun tegenstander uit 🇷🇸 Servië kan zonder winst geen ronde verder komen, net als 🇨🇲 Camerún. Deze laatse ploeg strijgt echter tegen het sterkste team es is zelfs bij winst sterk dependiente van de huisldung uit de andere groepswedstrijd.

READ  30ベスト redhi-su レビュー
Camerún invierno Gelijkspel Brasil gana
Servie win 1 🇧🇷
2 🇷🇸 / 🇨🇲
1 🇧🇷
2 🇷🇸
1 🇧🇷
2 🇷🇸
Gelijkspel 1 🇧🇷
2 🇨🇭 / 🇨🇲
1 🇧🇷
2 🇨🇭
1 🇧🇷
2 🇨🇭
Suiza gana 🇨🇭 / 🇧🇷 1 🇧🇷
2 🇨🇭
1 🇧🇷
2 🇨🇭

YouTube-video’s met verwendeigen voor Groep G van het WK

Voetbal International plaatst op YouTube video’s met analista waarten wordt bebeskemen wat de voorgeante üzildung van de WK-poules is. En el siguiente video, Süleyman Öztürk, Bas van den Hoven y Matthijs Vegter hablan sobre lo que esperan de los juegos durante la wereldkampioenschap. Groep G met Brasil, Servië, Zwitserland en Camerún wordt vanaf 56:28 tot 1:00:16 doorgenomen.

Además heeft de geverified YouTuber Zelanda, een kanaal reunió ruim 228 mil volgers y 44 miljoen views, antes de hetweldkampioenschap cada equipo fue discutido extensamente en videos de aproximadamente 10 minutos por stuk. A continuación, vind je de video’s waarten hij in het Engels zijn eigen predicción deelt over de de kansen van de nationale ploegen. En el video de abajo, heeft hij het over de ploegen uit Servië (enlaces) en Zwitserland (rechts).


Preguntas frecuentes

  • Wie wint Servië – Zwitserland volgens de verwendung van de bookmakers?

    Op het moment van schrijven verwargt onze geraadpleegde bookmaker met zijn odds in de WK-Predicción eso Servië Redondeado 40% kans maakt op winst, terwijl de schattingen voor gelijkspel op 29% en voor winst van Zwitserland op 34% uttuiden.

  • Wat voor üzild voorspellen de bookmakers bij de WK-wedstrijd Servië vs. Suiza hasta el 2 de diciembre de 2022 a las 20:00 horas?

    De laeste quoteringen, en dus de hoogste kansberekeningen, wordt verdeingen aan een 1-1 gelikspel es 1-0 Winst voor Servië. Hierop wordt een ogrunde kans van respectivamente 16% en 13% geplakt.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital