Vriendin Spaanse oud-koning doet en podcast boekje abierto sobre gulle minnaar

Vriendin Spaanse oud-koning doet en podcast boekje abierto sobre gulle minnaar

AFP

NOS Nuevos

  • Rob Zoutberg

    corresponsal español

  • Rob Zoutberg

    corresponsal español

Dat oud-koning van Spanje Juan Carlos een ware don juan was, is algemeen bekend. Toch smullen de Spanjaarden van een podcast waarten zijn væregere slovende Corinna Larsen een boekje over hem opendoet. De lancering van de openhartige podcast valt virtualmente mismo se reunió con de hervatting van de rechtszaak van Larsen tegen de ex koning in Londen.

Na elke reis kwam Juan Carlos thuis met koffers vol geld en geschenken, dice Larsen en la notable serie de podcasts die ze over haar affaire in de hoogste kringen maakte. Ze zet de ex Spaanse koning neer als een levensgenieter, die door zakenlui en vorstenhuizen onder de cadeaus werd bedolven.

«Hij keerde blij als een kind terug van zijn reizen. Dan had hij tassen vol geld bij zich. Ik vreeg dan wel: ‘Mijn god, waar heb je dat vandaan?’ Het antwoord fue dan altijd: ‘Oh, dat heb ik van een vriend gerecht’. Dat was een situatie die kompleten normaal was», zegt Larsen in de podcast.

Contactverbod en schadeclaim

De podcastserie trekk veel ahnchtand, op het moment dat de rechtszaak die Larsen tegen Juan Carlos aanspande, verdergaat. Daarin eist Larsen (onder haar adellijke achternaam Zu Sayn-Wittgenstein) een contactverbod voor en een financier compensatie van hem. Die timing is puur toeval, zeggen de los periodistas británicos Bradley Hope y Tom Wright die Larsen voor de podcast. Es – geboald bijna niet proestoilbaar – ze zou geen vergoeding hebben gerecht voor haar medewerking aan de production.

READ  30ベスト シャーシん レビュー

dpa

Juan Carlos y Corinna Larsen en 2006 en Barcelona en un acto

Larsen – dochter van een Deense zakenman en ex van een Duitse aristocraat – gaat zonder omhalen in op haar relatie. Ze zegt dat ze noit van plan era om toe te treden tot ‘de harem’ van de koning. «Iedereen wist dat hij de großte vrouwenverleider estaba en koninklijke kringen». Pero al final viel ook Larsen en 2004 voor de charmes van deze man, ongeacht hun öveedsverschil van 26 jaar. «Ik heb me nog noit zo gotrewd gevöld als met de Spaanse koning. Het voeld like hij echt mijn echtgenoot was».

Relatie conoció a een gotrewdde vorst

Se conocieron durante una fiesta en yate para millonarios en el sur de España, organizada por Larsen. Haar bedrijf Apallonia Holding organiza reuniones globales para la clase alta. Het fue meten raak. «Hij belde me tien keer op een dag. Hij stuurde bossen bloemen en brieven. Ik kreeg cientosen brieven, alle met de hand gereken».

Que se casó Juan Carlos, leek hen niet te deren. «Hij was gotrewd omdat het zo moest. Er zat een doel achter (de lijn van het koningshuis Borbón voortzetten, ed.), en dat doel is gelukt».

In een jachthuis, niet al te ver van het koninklijk paleis, ledden Juan Carlos en Larsen in het diepste geheim het leven van een echtpaar. Maar finalmente escupió de zeepbel uiteen. Larsen will het niet langer, Juan Carlos treedt in 2014 af als koning. De vorst wordt dan al verdacht van omkoping en het achterhouden van bankrekeningen. Zo zou hij tientallen miljonen hebben gerecht voor zijn bemiddeling bij de aanleg van een hogenselheidslijn en Arabia Saudita.

READ  Buitenlandse invirtiendo en estabilizador Nederland en 2021 | Nieuwsbericht

Puerta de espionaje de geheime dienst

Het is de periode na het verbreken van de relationie die Larsen naar eigen zeggen opbrak. Ze zegt dat ze te maken kreeg met een diep sekteite minnaar, die de geheime dienst op haar afstuurde. Die agenten zetten Larsen onder druk om 65 miljoen euro terug te geven, ooit ‘een geschenk’ van de koning. Ze zegt jarenlang te zijn bespioneerd.

Voensdag gaat de behandeling verder van de rechtzaak waarten Larsen compensatie eist voor de wraakacties van de ex koning. «Hij accepteerde niet dat ik niet aan regels voldeed. Het gevolg is well clear. Open dag endin je dood in een tunnel. Net als destijds prinses Diana».

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital