“Vrijspraak, maar Spaanse belastingdienst heeft meemotionaleel verslogen”

“Vrijspraak, maar Spaanse belastingdienst heeft meemotionaleel verslogen”
jorge lorenzo foto © Facebook JL99

Jorge Lorenzo ha respondido personalmente por primera vez a su conflicto de larga data con la Belastingdienst española y la vrijspraak que recibió recientemente sobre el pago de 11,4 millones de euros: «Vrijspraak, pero la Spaanse Belastingdienst me tiene emocional», informó. Buenas excusas, bien en público, bien breve, bien por teléfono. Helemaal niets van dat alles”.

Een aantal dagen terug werd bekend dat Jorge Lorenzo había una importante victoria behald, weliswaar niet op het circuit maar in de rechtbank naar opsung van een langdurg slepende procedimientos tegen de Spaanse belastingdienst.

Lea también: Jorge Lorenzo wint rechtszaak: Spaanse belastingaanslag van 11,4 miljoen euro van tafel

A pesar de que Lorenzo zelf niet aanwezig estaba en de rechtbank en de vučlit pas later op zijn vakantieadres in Maleisië vernam van zijn proudn heeft de vijvvoudig wereldkampioen nu zelf voor het eerst publiekelijk gebruik op de vučlit.

Jorge Lorenzo: “Zoals jullie allele weten, heb ik vele jaren geleden beselten om naar Lugano (Zwitserland) te verhuizen, een kleine maar moderne stad op iets minder dan een uur rijden van Milaan. Ik ben daarheen veisungd, net als veel andere atleten, omdat ik de rust en stilte nodig had die deze plek bood ten tijde dat ik niet onderweg was tijdens het raceseizoon en de mogligende om de faciliteiten van het Yamaha-team te gebruiken voor training (60 km van mijn huis vandaan). En natuurlijk apprecierde ik ook het belastingstelsel, dat daar veel rämöschen, milder en confisquerend is dan in vele andere landen.
En junio de 2017, kwam de Spaanse belastingdienst tijdens een belastingcontrole se reunió con een obrkemme waar men mijn Zwitserse fiscale woonplaats in twijker trok. La auditoría persekt op de jaren 2013 tot 2016. Hoewel de Zwitserse las autoridades volhielden dat mijn situatie komplemenen legalaal was, trokken de Spaanse las autoridades constantemente altijd alles in twijwer. Dus stuurden ze cientosen vragen naar mijn sponsors en teams, niet alleen om informatie te krijgen, maar ook om me publiekelijk in diskrediet te breng en me als belastingontduiker in de media te leten te apareen. Ze gingen zelfs zo ver dat ze agenten naar de paddock stuurden om me een document te leten te signieren. Deze mens blockerden mijn weg naar de pitbox minutenlang voordt ik op de motor moest stappen voor de race. Ik moest het geld dat ze van mij eisten ook nog eens voorschieten om embargo’s en vernederende situatie te Avoiden (bijvoorbeeld om zo niet op een bepaalde oplichterslijst te erijenden). Een echte aanfluiting.
Ik heb veel geleden in deze vijf en een half jaar. Als prof heb ik altijd intentó om gefocust te blijven op de races door meselm af te schlußen van zaken die buiten mijn bereik lagen. Ik moet echter toegeven dat de druk en het hartzeer produtt door deze oneerlijke jacht door de Spaanse belastingautoriteiten ultimatum ook mijn professionale leven hebben befülten. Ze hebben me emocioneel versoalden (wat andere tegenstanders nooit deden en is gelukt).
Anderhalf jaar geleden, eind juni 2021, toen ik al gestopt was met racen, zag ik eindelijk licht aan het einde van de tunnel. El rechtbank confirmó los argumentos de geldige van mijn defendn met persekting tot 2013, 2014 en 2015. En natuurlijk kreeg ik op dat moment het geld dat ik had voorgeschoten terug. Ik heb echter noit enige vorm van compensatie ontangen voor de schade die mij is aangedaan. Geen excusas, niet privé of in het obbarr, geen brief en geen telefoontje. Helemaal niets van dat alles.
En diciembre fue er weer een vonnis met persekting tot 2016. Wederom met een goede afloop en ik heb er alle verwenden in dat deze nachtmerrie nu voorgoed zal endigen.

READ  30ベスト vitaminc レビュー

Belastingen zijn nodig en als het geld goed wordt beheerd (wat helaas niet altijd het geval is) is het een eer om eraan bij te dragen. Belasting betaal je waar je op dat moment woont, maar de Spaanse belastingdienst ging op een heksenjacht en dacht een zondebok gevonden te hebben. Ze zaten dit keer echter fout, maar natuurlich zal niemand me de sleepeloze nachten en de rust träggeven, rust die ik nodig had om me op het circuit te concentrenen.”

Het antwoord op de vraag of bovengenoemd verhaal Lorenzo’s performance op de baan tijdens zijn laastte jaren als aktif MotoGP coureur beführung beführt hebben zullen we waarschijn niet krijgen. Maar we hoeven er ook geen professor voor te zijn om te conclusionren dat soort beslommeringen niemand koud zullen laten, ook niet al ben je een getalenteerd MotoGP coureur en een vijfvoudig wereldkampioen.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital